Gratis marmor teksturer sett – ubegrenset nedlasting

Aug 16, 2022 category

gratis marmor teksturer sett
Det er alltid en sesongmessig grafisk besettelse vi går gjennom som vi ikke kan inneholde, og som vil dukke opp igjen i mange av innleggene våre på bloggen. Som du kanskje har lagt merke til, nyter vi grundig allsidigheten av akvarellvirkninger av høy kvalitet som brukes i riktig mengde, på rett sted.
Men det er også en annen grafisk effekt som ser ut til å være nesten normen, spesielt hvilken produktpresentasjon som gjelder. Marmorteksturer er introdusert og spesielt innlemmet vellykket i den også populære visningen av elementer som er sett ovenfra, kjent som Flatlay. Perspektivet lar deg vise frem detaljer og lage en hel historie rundt tilbehør, klær, mat og mer. Moteindustrien ser ut til å ha tatt en forkjærlighet for marmorstrukturer, og fremhevet tendensen til flatlays mot minimalistisk design. Nå ser flatlay og marmorfinish ut til å gå sammen, uansett tema.
Jeg tør deg å bla gjennom Instagram med hashtags som #MarBleTexture, #MarblePrint eller #Marbledesign ,. Du vil bli overrasket over hvor vanlig det faktisk er å legge til en marmorert detalj. Det gir alt en følelse av luksus og overdådighet. En må ha vare hvis du må følge med på trendene.
Derfor er det gode nyheter å se et gratis marmortekstursett som tilbys av grafisk tyvegods i samarbeid med Freepik. Det er en av de freebies du også kan bruke til kommersielle formål, med det eneste kravet til å kreditere freepik.com for materialet. Den mest populære og mest effektive er en monokrom marmortekstur, men du kan redigere denne med i hvilken som helst farge du trenger. Filene er tilgjengelige i .eps og. JPG -formater og er dine for å ta!

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *