Fringe Sweater og Ripped Jeans i Napa

Jul 22, 2022 category

Jeg hadde på meg dette antrekket sist fredag ​​kveld for en rask ferie til Napa for natten. Denne fantastiske hvite frynse -genseren har vært på gjentakelse hele sommeren (du kjenner deg kanskje igjen fra Portugal -innleggene mine), og den er for tiden på stort salg i både hvitt og svart !! Du kan også finne den fantastiske klesversjonen her og mange lignende gensere koblet nedenfor (fordi jeg bare elsker stilen så snu mye):

< >

Genseren min er av et lokalt San Francisco -merke, Amour Vert, som jeg oppdaget tidligere i sommer. Stykkene deres er laget av alle miljøvennlige, bærekraftige materialer, og jeg vet ikke hvordan de gjør det, men stoffene er hendene ned de mykeste tingene jeg noensinne har følt. Bare vent til du berører en av t-skjortene deres. Helt sinnssykt. Jeg ser på denne sjarmerende stripete kjolen, denne tiefront-toppen, og denne beste ermet tee.

< >

Jeg snagged disse J.-merket Frayed-hem rev mager jeans til salgs for noen uker siden, og de har vært på konstant rotasjon siden den gang. Som du kanskje husker, stylet jeg dem i dette innlegget med en naken skinnjakke og blonder-leiligheter. Lengden på jeansene passer meg perfekt uten endring, men i løpet av helgen fikk jeg en leser spørre anbefalinger om hvordan jeg kan endre dem fordi de kom for lenge for henne. Appellen til uferdige hems er at du faktisk bare kan kutte dem i hvilken lengde du vil med en saks – ingen skreddersyr kreves! Trendy og økonomisk for Ze Win.

Genser: c/o amour vert (lik her og her) | Jeans: J. Brand | Sko: Nicholas Kirkwood (også her, lik her og her) | Bag: Cambridge Satchel Co. (lignende her og her) | Skinnjakke: c/o Bernardo | Solbriller: Wonderland

< >

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *