11 Fantastiske grafiske designere å følge på Instagram

Jul 25, 2022 category

11 Grafiske designere som du burde følge på Instagram
Det er praktisk talt umulig å ikke ha hørt om Instagram. Et sosialt nettverk som har blitt mye mer og mye mer populært i dag med mye mer enn 200 millioner registrerte brukere. Det får meg til å tenke, hva er så spesielt med det? For meg lar Instagram folk enkelt vise frem hva de gjør med vennene sine: en middag i en fancy restaurant, en fantastisk reise eller et nytt produkt, det handler om å dele spesielle øyeblikk og arrangementer. Hva mer? Du har et par filtre som får folk til å føle seg som profesjonelle fotografer. Det handler mest om bildedeling og å fortelle historier til vennene dine gjennom bilder, som også gjør Instagram forskjellig fra fotomanipulasjonsapplikasjoner.
Jeg tror at vi i noen tilfeller trenger litt hjelp til å kjøpe for å finne det vi leter etter. Dette er grunnen til at jeg i dag skal snakke om hvem som burde følge på Instagram? De mest kjente grafiske designerne, kunstnerne og illustratørene i verden er nå tilgjengelige for deg. Følg dem på Instagram, så vil du være oppdatert med alle splitter nye kunstverk eller illustrasjoner, konferanser, priser, og du vil også kunne forfølge deres personlige, interessante livsstil.
1. Mike Perry – @MikePerryStudio
En kjent grafisk designer fra oss. Han jobber i forskjellige medier: bøker, magasiner, filmer, aviser, og han tegner, maler og illustrerer og animerer. For enda mer informasjon og for en full animert opplevelse, følg ham på Instagram eller besøk hans offisielle nettsted her.

2. Jeg elsker Doodle: Lim Heng Swee – @Limhengswee
Jeg kan ikke engang beskrive hvor søte er disse illustrasjonene skapt av Lim Heng Swee. Kunstneren har gitt liv til gjenstander og har fått mennesker til å bli forelsket i produkter. Overbevis deg selv ved å følge jeg elsker Doodle på Instagram.

3. Mister Doodle – @MisterDoodle
Han er en typografi og håndbokstavsgeni, og har endret illustrasjonens ansikt. Du vil finne deg selv blant sitatene hans, og du vil absolutt elske kunstverket hans.
Du kan kjøpe skrifter fra Mister Doodle fra det kreative markedet.

4. Andreas M Hansen – @Andreasmhansen
En annen typograf og en mester i grafisk design, Andreas M Hansen har en Instagram -profil som absolutt vil forbløffe deg. Alt på kunstnerens side er original og minimalistisk. Hvis du er en fan av den hvite og svarte kombinasjonen, vil siden hans være en av favorittene dine.

5. Steven Harrington – @s_harrington
Steven Harrington er en illustrerende designer som spesialiserer seg på omfattende skisser. Han er en av menneskene du trenger å følge hvis du er i dristige og dynamiske design.

6. Jessica Walsh – @jessicavwalsh
En kvinnelig kunstner denne gangen som vil imponere deg med hennes kjærlighet til grafisk design. Instagram -siden hennes er en blanding av personlige eventyr og profesjonell oppfyllelse.

7. Jen Mussari – @Jenmussari
Med en forbløffende sans for detaljer og en interessant portefølje, er Jen en av de yngste grafiske designerne i denne bransjen. Hun ser ut til å ha et naturlig talent, og hun slutter aldri å overraske oss.

8. Tolga Girgin – @tolgagirgin99
Skaper av 3D -illustrasjoner, Tolga Girgin, har klart å få oss til et annet perspektiv på grafisk design. Han er født og oppvokst i Tyrkia, og er nå kjent over hele verden for graveringene sine.

9. Shiffa – @dashiffa
Du vet allerede om ham fra vårt forrige innlegg. Tegneseriene hans blir aldri antydet å bli glemt. Du vil finne kunsten hans som litt særegen, og det er absolutt ikke alles kopp te.

10. Maztrone – @Maztrone
Hans elegante design har fanget blikket, og vi elsker ham absolutt. Maztrone er en av de mest ”etterlyste” mennene på Instagram med over 14K -følgere.

11. Matti Vandersee – @Vndzlr
Matti Vandersee er ganske enkelt inspirerende! His undeniably love for typography and for illustration is seen in all his creations.

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *