5 Surefire måter å kle deg på slankere på 50-tallet ditt

Nov 9, 2021 category

kvitring

Pin

Reddit.

Lomme

Dette innlegget kan inneholde tilknyttede lenker. Se vår personvernpolicy.

Er middelaldrende spredt å drepe din selvtillit? Gode ​​nyheter! Du kan lære å kle på slankere på 50-tallet med noen få kunnskapsrike stylingstrikker. Mens du kanskje ikke kan hvite ned i midjen din over natten, kan de riktige klærne få deg til å se slankere og stå høyere.

Omfavne optiske illusjonskjoler

Det er en grunn til at kjendiser som Kate Winslet og Helen Mirren konsekvent nås for fargeblokkplate kjoler til røde teppe anledninger – disse kjolene er et evig flatterende alternativ.

En slank skiftekjole med mørke paneler nedover siden og en lysere, lysere farge som løper nedover, skaper illusjonen av en slankere figur. Konturene som er opprettet av den mørke panelet, ta tommer fra midjen din på et øyeblikk. For damer som foretrekker å holde armene under wraps, se etter optiske illusjonskjoler med ermer.

Optisk Illusion Dress, $ 39.99, jollychic.com

Tenk montert over Floaty

Mens det kan være fristende å skjule kroppen din i flytende stoff, er det faktisk kontraproduktivt. Overdreven stoffer legger til volum, noe som gjør at du ser større ut enn du egentlig er. Når du modnes, velg montert over floaty stiler. En skreddersydd blazer og slank-fit bukser vil alltid få deg til å virke slankere enn en formløs smock.

Få kunnskapsrike med striper

Plasseringen av utskriftene dine kan være forskjellen mellom smigrende og uforgivende. Hold deg unna horisontale striper, som bare trekker oppmerksomhet til ditt bredeste område, og velger vertikale striper i stedet. Vertikale striper tegner øyet nedover forlenger kroppen.

Få grunnlaget riktig

Kan ikke huske den siste gangen du gikk for en bh-montering? Så få deg målt, pronto. Illmontering bras forårsaker ryggsmerter, og de kan grave inn i huden som forårsaker ruller og folder. Ruller og folder er ikke smigrende på noen.

En velfungerende bh kan forvandle hvordan klærne ser ut og tilbyr tilbake-belastningsreduserende støtte. Stoffteknologi har kommet langt de siste årene, så sjekk ut det nyeste valget av kontrollbukser som kan glatte ut magen og strømlinjeforme silhuetten.

Eliza J Wrap Dress, $ 119, Nordstrom

Se etter ruching

Ta oppmerksomheten vekk fra magen din med ruching. Ruched detaljering på siden av en topp eller kjole er en fantastisk måte å forringe oppmerksomhet fra en fyldigere midt. Wrap kjoler fungerer på en lignende måte, noe som gjør dem til et superflatterende alternativ for uformelle og kvelds anledninger. Fold eller bånd til å trekke oppmerksomheten til den smaleste delen av kroppen din, sementering av wrap kjole et skapet stift.

Vennligst legg igjen dette feltet EmptyGet Budget Fashionista i innboksen din!
E-post *

Sjekk innboksen eller spam-mappen din for å bekrefte abonnementet ditt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *