Fall Launch Haunted T-Shirt Collection VI fra Seventh.ink

Aug 20, 2022 category

Ny Halloween T-skjorte-samling fra Seventh Ink.
Syvende blekk. er en en mann indieklær/kunstmerke drevet av artisten Matthew Johnson. Hvis du er i grafisk design, illustrasjon og elsker å legge alt det på klærne dine, må du allerede være kjent med arbeidet hans. Hvis ikke, la meg trekke deg ut av hulen din og vise deg en av de mange videoene med arbeidet med syvende blekk., Nedenfor:

Ja, det er nivået på dedikasjon, talent og profesjonalitet vi snakker om. Det er grunnen til at jeg kommer til deg med noen store nyheter, om en ny høstlansering, signerte Matthew Johnson, akkurat i tide for den kommende Halloween.
Haunted Collection VI dråper 8. oktober ved midnatt, og du bør bli virkelig psyket om det, fordi den vil inneholde varer med begrenset utgave, og de første 50 ordrene vil motta en gratis HCVI -snorpose!

Det er fem design totalt sett med et utvalg av produkter for hver alt fra skjorter til trykk til klistremerker og mer. Noen av gjenstandene lyser i mørket, og det er til og med noen nye typer produkter som utskrifter med reflekterende folieelementer.

Det vil også bare være 10 premium -boksesett tilgjengelig, og hver kommer med følgende:
Inngravert svart trekasse
3 × 5 brodert lapp
Die Cut Pumpkin Sticker
Kyss kuttet ark med flaggermus klistremerker (8 klistremerker)
9 × 12 gresskarskjermutskrift
Alle fire skjortene fra samlingen.

Ikke fortell meg at dette ikke er en flott samling! Dette er hva t-skjorteblogger ble laget for-for å fremme denne typen talent og kvalitet på både kunst og klær. Bare fantastisk!

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *