Ny t-skjorte fabrikkdesign og kundeavtale-FLAGRANT-T Custom Apparel

Aug 2, 2022 category

Vi elsker kundene våre, vi elsker denne jobben, og det er bare utrolig givende å få folk til å skrive om oss og hvor glade de er med designene våre. Bare forleden flagrant-t Custom Apparel send oss ​​en melding, en attest om hvordan de brukte en av utskriftene våre og resultatet. Dette er hva de sendte oss:
“Prøvde ut en annen aksjeutforming fra tshirt -fabrikken. Jeg trykket denne ved hjelp av 4-fargede prosess for å få mange forskjellige farger med bare fire skjermer. Det er også veldig mykt blekk som er bra fordi jeg trykte dette på en 3z 65% poly -skjorte på 65%.
Stockdesignene fra Tshirt -fabrikken er ganske bra og enkle å jobbe med, og virkelig billig. Det vil ikke være så originalt som å jobbe med en grafisk designer, men det kan komme deg i gang for ikke for mye $$$. Den kongen av Spades folie -trykk jeg la ut for noen dager siden, var fra dem også. ”
Og dette er designet de valgte:
T-skjorte Factory Designswe er veldig takknemlige for omtale, spesielt fordi vi ikke ser oss selv gjøre noe annet-vi elsker kunst, skaper og har et lykkelig samfunn rundt oss for mye til å gi det opp. Det er det som får oss til å gjøre mer og bedre. Apropos om det, sjekk ut noe av vår nyeste t-skjorte-design, gratis vektorer og mer.

:
T-skjorte fabrikkdesignt-skjorte fabrikkdesignt-skjorte design fra tshirt-factoryt-shirt design fra tshirt-factorybrooklyn bullyt-shirt design fra tshirt-factoryt-shirt design fra tshirt-factoryt-shirt design fra tshirt-factoryt-shirt design fra tshirtyToryt-skjorte -Faktoryt-skjorte design fra tshirt-factoryt-shirt design fra tshirt-factoryt-shirt design fra tshirt-factoryt-shirt design fra tshirt-factoryt-shirt design fra tshirt-factorynew t-skjorte fabrikkvektorer:
Vintervektor setchristmas vektorer

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *