Hva du skal gjøre når svarte strømpebukser ikke går med antrekket ditt

Jun 10, 2022 category

stylingsløsninger

1

Eksperimentere med farge

Dette bare i: Det er andre farger på tights! Så mange av oss hamstrige svarte ugjennomsiktige strømpebukser om vinteren i tillegg til at det ikke husker at det er andre gode (og smigrende) farger i tillegg til stiler. Hvis du bruker brune sko i tillegg til tilbehør, kan du prøve sjokoladetights. Hvis ensemblet ditt har marine aksenter, kan du gå med marine tights – og finn nøyaktig hvor mye de vil utvide garderoben din. Spill med opacitet også! Hvis du bruker mykere farger, så vel som ugjennomsiktige svarte strømpebukser er like tøffe for utseendet ditt, kan du prøve rene svart eller kullgrå strømpebukser – begge kan virkelig myke opp et utseende. Vil du bli virkelig kreativ? Sjekk ut virkelig levende så vel som mønstrede strømpebukser som disse eller disse.

2

Legg til mer svart

Å inkludere andre svarte aspekter i antrekket ditt vil få deg til å føle deg mer koordinert med den tradisjonelle svarte tett. Å legge en svart turtleneck under kjolen din er et pent triks, da vil ikke tightsene dine og skoene være de eneste skarpe svarte varene. Et valg til er å legge til et svart midtseksjonsbelte eller en svart blazer. Alt som vil hjelpe til med de svarte strømpebuksene slik at antrekket føles mer balansert. På samme måte gjør dette valget deg mindre iskaldt, så vinn-vinn.

3

Hopp over strømpebuksen, legg til en støvel

Grøft tightsen helt (hør meg ut) i tillegg til å bruke knehøye eller over-kne-støvler i en nøytral farge eller farge som smelter mye bedre med antrekket ditt. Du vil bli overrasket over en høy bagasjeroms evne til å avverge Winter Frost, så vel som du får bruke høye sokker uten at noen er klokere. Hvis du for eksempel bruker en blekrosa strikket kjole som denne, så vel som du ikke vil bruke mørke strømpebukser, kan du velge en mykere fargetone-bagasjerom. De vil gi den nødvendige beskyttelsen mens de har den ekstra bonusen med å være fantastiske støvler. Et mer fantastisk valg her.

4

Bruk en maxi frakk

I noen tilfeller er bare ben bare et ekte problem når du er på vei til kontoret/fest/middag/osv. Kanskje det ikke er noe krav å omarbeide en hel antrekk basert på de tre sekundene det tar å gå fra inngangsdøren din til det indre av en Uber? Invester i en maxi -frakk (som denne, denne, eller denne) som faller til anklene dine, så vel som vil beskytte de nakne bena dine mot aspektene mens du får fra A til B.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *