Trend Memo Day 9: Velvet

Jul 13, 2022 category

Marigold Cut-Out Turtleneck: C/O A.L.C. | Velvet Tuxedo Pants: Veronica Beard (utsolgt i gull, men praktisk talt identisk dupe her!) | Peep-toe Mules: Gammel, lik her | Multi Jewel-tonet veske: Tory Burch | Skulpturelle øreringer: Amber SCEATS

Å ta nummer 9 -plassen i vår trendnemo -serie er den trenden som sannsynligvis allerede sprenger Instagram -feeden din – Velvet. Tilbake med hevn fra fjorårets raske inngang på scenen, er fløyelene i denne sesongen mye mer forhøyet enn noen gang før. Vi snakker fløyelsdrakter, kjoler, dustre i full lengde, blokkhæl-pumper samt til og med fløyelshårbånd (som jeg absolutt graver, BTW).

Før vi dykker inn, en spillendrende PSA: dagens utskjærte genser samt disse perfekte A.L.C. Gullfløyelsbukser er fra Neiman Marcus morders cusp -linje. Elegant uke på Neiman skjer ideelt nå, så alle cusp -varer er 25% avslag gjennom 8. oktober med Code Chicweek. Hvis du ikke har sett på CUSP -samlingen før, la meg være den første til å fortelle deg at det skal dø for, så hopp til!

Denne utskårne turtleneck av A.L.C. er raskt et av favorittkjøpene mine i sesongen, så vel som mens jeg elsker meg et elegant monokromatisk utseende, bare vent til du prøver denne sugeren på med blå jeans. Med en dristig kirsebærrød leppe er fargekombinasjonen dynamitt. Marigold Yellows er en massiv fargetrend denne sesongen-en del av vektleggingen av alle ting juveltonet-og når det gjelder fargen på sesongen, er de definitivt i gang for det primære stedet … feil … gullet, hvis du vil.

Du vil være hardt presset til ikke å legge merke til at de beste trendene denne sesongen inter-mix som konjoinerte tvillinger. Dagens overdådige Veronica Beard Velvet Tuxedo Pants er en nydelig melange av dagens kjente fløyelstrend med to andre standouts av denne serien: gårsdagens juveltoner og den luxe fritidstrenden fra dag 2. Med sporty rock-out vibber så vel som pyjama føles, disse dyktige Skjønnheter er like komfortable som de er vakre. Alle så vel som søsteren deres trenger å være enige, siden dessverre Marigold er utsolgt hvor som helst (du kan fremdeles hage dem i svart), men disse gullene A.L.C. Bukser er den beste dupeen.

Fortsetter på juveltonene vibe, kø dette til. dø. til. Tory Burch Chain-Link-veske (også her i en nydelig svart så vel som blå kombinasjon). Jeg varslet deg i går om at du ville se mye av denne sugeren, så godt som jeg ikke tullet. På samme måte på tilbehørsfronten er skulpturelle øreringer enorme tid, så vel som det ikke får noen form for mye bedre enn disse oppsiktsvekkende ravskjærene skjønnhetene. Jeg ser også på disse babyene som er i salg!

Som nevnt er det en fantastisk tid å runde høstgarderoben din, samt score noen trendy høststykker på større salg under Neiman Marcus’s Crazp Cusp -salg som avsluttes på søndag! Jeg har fått denne fløyelstener i handlekurven min ideell nå. Hvis det er mye mer nydelig blazer på markedet, prøver jeg deg å finne den. Når du handler CUSP -salget, ikke glem å bruke Code Chicweek for 25% avslag !!

Bruk på jobb

Denne sofistikerte skjedekjolen er den beste måten å innlemme fløyel i arbeidsgarderoben din. Det vil se best ut med en tradisjonell svart blazer på toppen, eller enda bedre, lag en tradisjonell hvit langermet-knapp nede under og skinnbeltet.

Jeg er forelsket i disse buksebuksene. Det tradisjonelle snittet så vel som ekspert skreddersøm gjør disse buksene til et fantastisk investeringsstykke som du vil ha på deg så vel som igjen. Hvis du prøver å finne et mye mer budsjettvennlig alternativ, kan du sjekke ut disse under $ 100-benbuksene!

Hvis du søker å legge til et subtilt preg av fløyel, ikke gå glipp av denne nydelige barretten!

Hvis du er så nede med juveltoner som jeg er, ikke gå glipp av denne skreddersydde Velvet Blazer …

Hvis du er i fløyelssko, kan du sjekke ut disse fantastiske bue -lysbildene i Navy så vel som svart …

Denne langermet turtleneck er best for sammenkobling med en tradisjonell blazer så vel som bukser for et morder-slitasje-ensemble.

Dette Gorg Satin-trimmet Midi-skjørtet kan ta deg fra kontoret til en spesiell natt ute på kort tid.

BRB, utenfor kontoret

Hvor best er disse fløyels joggesko?!

Dere vet hvor mye jeg elsker en god sjømannsbukse, så sjømannsdetaljer + fløyel? regn med meg.

Hvis du er i markedet for en ny cocktailkjole, kan du sjekke ut denne skjønnheten utenfor skulderen eller denne stunneren!

Kontroller du av garderoben din i høst? Disse skreddersydde svarte fløyelsbuksene har du dekket.

Denne Black Velvet Choker er den beste lille noe å legge til drama til en tradisjonell V-hals.

Du kan planlegge å se meg i denne fløyelsbodyen veldig snart. Sikler!

Mine favoritt fløyelsplukk av sesongen

Sjekk ut resten av Trend Memo -serien!

Takk til Neiman Marcus for samarbeid på dette innlegget!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *