Kate i marinen for Somber Grenfell Tower Memorial tjeneste

Dec 25, 2021 category

Kate valgte en Carolina Herrera pels for dagens Grenfell Tower nasjonal minnegudstjeneste.

Tjenesten var på St. Paul-katedralen.

En BBC video av Kate, William og Harry.

Brannmenn ankommer katedralen.

Som vi delte i tirsdagens innlegg, ble 71 mennesker drept i den 14 juni ild som flammer raskt oppslukt 24-etasjers bygning.

Meldinger og bønner på en minnevegg skapt timer etter brannen.

Ideen til dagens minnegudstjeneste ble initiert av de som overlevde brannen, og familiene til dem som ble drept.

Prinsen av Wales og hertuginnen av Cornwall på tjenesten.

Dagens multi-trossamfunn tjenesten er designet for å “fokusere på å huske de som mistet livet, på å gi meldinger til støtte for de etterlatte, og på tilbud styrke og håp for framtiden, for de av alle trosretninger og ingen.”

St. Paul hjemmeside bemerket at “… mer enn 1500 mennesker er berørt på ulike måter av Grenfell Brann har kommet sammen for nøyaktig seks måneder på å huske de tragiske hendelsene den dagen og de 71 liv tapt.”

Mer fra St. Paul pressemelding:

Utformet med innspill fra Grenfell samfunnet, tjenesten var en blanding av lyder og bilder, med Al-Sadiq og Al-Zahra skoler Girls Choir, oud-spiller Rihab Azar og Ebony Steel Band, bli med Domkor og orgel.

Harry og Kate snakke med de som deltar på tjenesten.

Prins William snakke med en av deltakerne.

Jeg er ikke sikker på bildet over viser kvinnen henvises til i denne neste avsnitt, men jeg * tror * det er. Fra den daglige posten:

Ms Mendy var en av dem som møtte hertugen av Cambridge som tjenesten gikk mot slutten.

Hun sa William hadde bedt om å bli invitert til tjenesten, og at hun hadde spurt ham om han ville vurdere å bli en beskytter av sin nye gruppe, Humanity 4 Grenfell.

Hun sa: ‘Han har vist stor bekymring – jeg kan se medfølelse og empati han har. Det er hans borough og han føler det.

Du husker sikkert at Kate engasjement tirsdag på Rugby Portobello avhenge inkluderte mødre og barn som overlevde brannen, de dra nytte av den hjelpen som tilbys av Trust.

Fra The Guardians dekning:

En time lange nasjonal minnegudstjeneste på torsdag, før trolig den mest varierte menigheten inne har sett på St Pauls, sag følelser smitte over, med mye tørke bort tårer under musikk, bønn og ett minutts stillhet for å huske de 71 menneskene som døde og hundrevis gjort hjemløse.

Fra den daglige posten:

Som tjenesten ble avsluttet, ble Grenfell banner holdt værs og utført av katedralen, etterfulgt av overlevende og etterlatte holder hvite roser …

Mange fore bilder av sine kjære.

Fra biskop Graham Tomlin adresse ved minnesmerket:

“Når vi kommer til slutten av denne tøffe år, som vi feirer jul, som vi går inn i et nytt år, ingenting kan fjerne minnet om at night – Vi ønsker heller ikke å glemme de elskede folk som gikk tapt.

Kate, William og Harry når de forlater dyster tjenesten.

To dager etter brannen oppslukt høyblokkene, dronningen og prins William møtte redningsarbeidere, brannmenn og overlevende.

De var på en kortvarig ly. mye mer fra The Telegraph:

Dronningen dukket opp nesten på gråten da hun besøkte en pause midt hjelpe de som berøres av Grenfell Tower brannen.

The Duke fortalte en annen frivillig: “Det er en av de mest forferdelige ting jeg noensinne har sett.”

The Royal grunnlaget for Duke & hertuginnen av Cambridge og prins Harry satt opp støtte fire Grenfell, en dedikert plass for hjelpeorganisasjoner å hjelpe samfunnet. mange av de veldedige organisasjoner som tilbyr hjelp er kjente navn; de inkluderer The Art Room, Barne Bereavement Storbritannia, Winston Wish og Place2Be. Som en del av Support4Grenfell William og Harry besøkte Al-Manaar muslimsk kulturHeriTage Center i september. Nedenfor Prince William snakke med Omar Ali, hvis bror Mohammad al-Haj Ali (en syrisk flyktning) døde i brannen.

Nok en gang vi arbeidet en tøff tur til temaet hva Kate hadde på seg.

The Duchess tilbake til designeren Carolina Herrera for dagens stil.

En titt på baksiden.

Den dobbeltspente kles ser ut som en ull eller ull blanding, med en montert bodice og brennes skjørt, stå kraven, dekorative klaffer på siden fra hvilken folder falle, og metallknapper.

Her er en oversikt over pelsen sammen et produkt skjøt jeg digitalt lettet for å bedre vise detaljene. Stilen er vist i en 2017 lookbook. En idé om Tiara dag til Michelle fra Perth mote for her ferdighet som identifiserer frakken.

Dette er den andre Carolina Herrera-frakken vi har sett hertuginnet. Du kan se likhetene mellom dagens stil og plagget slitt under Canada-ekskursjonen i 2016.

Det er en kjole som er slitt under kappen, men jeg er ikke sikker på at det er en vi vil kunne identifisere. Det er noen bilder som viser stoffet, og jeg vil ta en titt på dem senere i dag.

Oppdatering: Tiffany C. Messaged meg for å dele sin tro Kate har på seg Roland Mouret Manon kjole under kappen. I morgen når jeg er tilbake på skrivebordet (hvor bildene på harddisken min er), vil jeg se hva jeg kan sette sammen i bilder.

Kate accessorized med sin “Frome” Clutch av LK Bennett.

Og “Georgia” suede hælene fra Jimmy Choo.

Hennes lue har ikke blitt identifisert ennå, men den samme Michelle som ided kappen antyder at det kan være et skreddersydd John Lock-stykke.

Kate hadde også navy hansker som jeg ikke har hatt tid til å se på; Jeg tror ikke de er en av Cornelia James-stilene som bæres av hertuginnen tidligere.

Safiren og diamant øredobber ble også slitt.

Vi vil forlate deg med dette stykket fra BBC med folk som leser brev de skrev til de som ble drept i brannen.

KOBLING:

Les mer om tjenesten på St. Pauls nettside her

Ekspresshistorien er her; Den daglige postens dekning er her; Telegrrafens historie er her; Speilets innlegg er her

244Save.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *