I hvilken jeg svarer på noen tilfeldige spørsmål

Mar 24, 2022 category

, har det vært litt tid i betraktning at jeg svarte på en generell måte noen av de vanlige spørsmålene som sendes til meg, så kanskje det er på tide å gjøre det igjen …

# 1 spørsmålet jeg synes å få i det siste er ikke så mye et spørsmål, men en forespørsel om meg å gjøre folk ting. Jeg skulle ønske jeg kunne, egentlig, men å være i stand til å sy godt for andre mennesker er en spesiell gave og krever store reserver av tid og tålmodighet, ingen av hvilke jeg har. I det hele tatt. Så, mens jeg sympatiserer med ditt ønske om promkjole, brudekjole eller shirtwaist av drømmene dine, må du gjøre de drømmene en realitet på en annen måte.

Sannsynligvis spørsmål # 2 er “Hvor stor er ditt skap?” som svaret er, “ikke stort nok!” Heh. Jeg lager mange kjoler, men jeg har en tendens til å rotere dem inn og ut av drift og holde de tingene jeg ikke muligens kan gi bort (færre enn du tror) i store plastrør. Også, jeg er en Klutz, så det er den sjeldne kjole som unngår livsdyktig ketchup eller blekk flekker for mye mer enn et år eller så.

Spørsmål # 3 har en tendens til å være “Vil du koble til meg?” Jeg vil gjerne, jeg vil gjerne (ok, ikke Skeevy Spam-Farming Fake-Watch-Selling folk, du vet hvem du er), men ideell nå er jeg idly overveiende et nettsted redesign og venter på det til rot med mine lenker, vurderer å endre alt som kommer til å være en stor forferdelig pita. Eventuelle forslag til redesign ville ikke bli tatt galt. (Oh, og hvis du ber meg om å koble til din mest nåværende Me-Too “fashionista” -type-nettstedet som ikke har noe å lage med kjoler eller vintage, men er i stedet alle crappy overpriced vesker, kjendis solbriller og pyntet jeans: hvem gjør Du tror du lurer på? Du har enten lest dette nettstedet i det hele tatt, eller din leseforståelse har blitt negativt påvirket av de gigantiske freakin-logoer ujevnt fordelt på din person. Ahem.)

Spørsmål # 4 synes å være “Vil du delta i vår Banner Ad Campaign?” som svaret er også “nei, takk”. Jeg vil bare kjøre annonser på dette nettstedet som er for små tjenester som støtter hjemme sying eller selger vintage mote. Dette indikerer at jeg har slått ned Dunnohowmany Jeans selskaper (igjen: Hva er det med jeans folk og leseforståelse?), Major diett selskaper, Finansielle tjenester selskaper, etc.

Spørsmål # 5 er “Vil det være mye mer hemmelige liv?” Svar: Ja. Snart. Jeg lover.

Jeg antar spørsmålet som vil bli mye ofte spurt i kommentarene på dette innlegget er “Hvor kan jeg få det mønsteret opp på toppen av oppføringen?”, Så jeg drar det av på passet ved å si At det er på ebay ideell nå (fra Rita på Chez Cemetarian). Føl deg gratis for å klikke gjennom og besøke det!

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Så hva? 10. desember 2008 Med 143 kommentarer
Vage spørsmål, besvart vaguelyjuly 1, 2008
Hvor å tegne LineJune 16, 2009 med 63 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *