Slik bærer du støvler hele sommeren

Jan 17, 2022 category

Del

kvitring

Pin

Reddit.

Lomme

Dette innlegget kan inneholde tilknyttede lenker. Se vår personvernpolicy.

Ikke en fan av spinkel flip flops som tilbyr null ankel støtte og fot beskyttelse i løpet av sommeren din? Vel, du vil gjerne høre at du kan fortsette å bære støvlene din hele sommeren. For å unngå føttene fra svette når temperaturen stiger, er det viktig å velge pustende stiler, kombinert med antrekk som er utformet for å holde deg fantastisk og elegant. Hvis du er klar til å forlenge oppstartens slitasje året rundt, sjekk ut disse stylingstipsene.

Gå lavt

Høye støvler ooze stil og raffinement; Men kortere støvler er bedre rustet til å håndtere sommervarmen. Det er tonnevis av ankel og mid-calf boot alternativer på markedet best nå, inkludert på trend stiler som suede moccasins, kjede ankel støvler, lerret spenne støvler, og de stadig mer populære ørken støvlene.

Hold det lys

Svart, brunt, og andre mørke farger er bedre egnet for vintersesong månedene, da de er i stand til å skjule smuss og gjørme bedre enn deres lettere kolleger. Gray og Tans er bedre egnet for sommersesongen, og holder din generelle lettere.

Få dressy.

Støvler er et fremragende alternativ til høye hæler for alle dine formelle anledninger. For de dressier hendelsene, velg et par lær ankel booties med en stiletthæl og spiss tå. Trenger du å kle seg? Pair en uformell floral sommerkjole med et par suede kile ankel støvler.

Prøv vestlige

Land jenter, trekke ut de cowboy støvlene for dette morsomme sommeren utseendet. For en avslappet passform, bohemisk utseende, par ditt favorittpar med feminine cowboy støvler med en lys farget sundress. Vurder nyanser som blekrosa, gul eller hvit.

Tilsett hull

Perforerte støvler, eller støvler med små laser-kutthull, gir støvler et kunstnerisk utseende, samtidig som en bris kan strømme gjennom fottøyet ditt. Kort eller høy, perforerte støvler i et lettvektsmateriale er et kjempefint alternativ for varmere dager og tilbyr et unikt, edgy utseende.

Rock en romper

Rompers har raskt blitt en go-to summer plagg. De er lette, luftige og par godt med alle typer støvler. For et uformelt utseende, match en floral romper med et par suede ankel støvler med side fryns. Leter du etter en titt som er litt mer dristig? Match en sundress eller par avskjærings shorts med svart kamp støvler.

Sommertemperaturer er her, men det betyr ikke at du må sette bort støvlene dine til høsten. Mens sandaler, leiligheter og kiler er et must-ha for din sommerfottøysamling, kan noen få par støvler gi sesongbaserte garderobeskapet for å skape en rekke forskjellige utseende.

Vennligst legg igjen dette feltet EmptyGet Budget Fashionista i innboksen din!
E-post *

Sjekk innboksen eller spam-mappen din for å bekrefte abonnementet ditt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *