Duchess Dons en tennisutskrift for Wimbledon-anrop

Sep 10, 2021 Uncategorized

Duchessen debuterte en ny etikett da hun lagde en zoomanrop for å markere hva som vanligvis ville være starten på finalen helg på Wimbledon.

Kate gjorde samtalen med tennisstuderende fra Bond Primary School i sin rolle som beskytter av All England Lawn Tennis og Croquet Club (Aeltc).

Du kan huske hertuginnen besøkt skolen i januar 2018.

Hun var der for å se Wimbledon Junior Tennis Initiative (WJTI) i aksjon.

I dagens samtale chattet hertuginnen med barna og spurte hvordan treningen deres gikk. mye mer fra telegrafens dekning av samtalen.

En instruktør sa at barna hadde vært “i brann” i trening den dagen, med hertuginnen som spør “hva slags ting har du lært?”

Vist en av øvelsene, som involverte unge spillere som kjørte raskt på stedet, sa hun: “Fantastisk! Det er veldig viktig for fotarbeidet ditt, er det ikke? ”

Snakker sakte slik at hun kunne bli hørt over en kort tidsforsinkelse, spurte hun: “Har du gått glipp av å gjøre mye fysisk trening og ting under lockdown? Hva slags ting har du vært i stand til å gjøre? ”

Hertuginnen fortalte da elevene hun hadde en overraskende besøkende som ble med på dem. Her er et klipp.

Mer fra kveldsstandardenes historie:

Sir Andy, som normalt ville ha spilt på Wimbledon denne uken, fortsatte å svare på spørsmål fra spirende spillere, og fortalte hvordan han manglet store kamper, venner og familie.

Barna hadde også spørsmål til tennis stor. En student spurte hvor gammel han var da han spilte sitt første spill av tennis.

Sir Andy sa at han trodde han var syv år gammel. Vi kommer tilbake til kveldsstandardhistorien for å lære hvilke andre ting han delte med studentene.

“Den viktigste tingen er å ha det gøy,” sa Sir Andy. “Hvis du nyter det, får du mye mer ut av leksjonene dine og din praktisering. Lytt til treneren din, det er veldig viktig. Det er de to mest essensielle tingene i din alder.

“Hvis du konkurrerer eller spiller noen kamper, kan du prøve veldig hardt i dem.

“Men å vinne og miste er ikke det viktigste. Nyt å spille en sport og være aktiv er den viktigste tingen.

“Hvis du går videre for å velge det som ditt yrke uten tvil den vinnende og mister endrer seg litt.”

Kate chattet også med Sir Andy, og spurte om han savnet å spille. mye mer fra den daglige posten.

Han sa: ‘Jeg tror mangler de store konkurransene, fordi jeg blir gammel for en tennisspiller – du vet aldri hvor mange muligheter du skal ha igjen for å spille de største konkurransene. Så mangler Wimbledon denne uken er utvilsomt en skam.

«Jeg har savnet reisen … Mangler å se venner som alle andre. Familie, jeg har ikke sett mamma og far i noen måneder, så jeg gleder meg til å se dem igjen forhåpentligvis veldig snart.

“Det har vært noen utfordringer, men jeg antar ofte når du går gjennom utfordrende øyeblikk som dette, lærer du å sette pris på de tingene du kanskje tok for gitt noen ganger?

Nå for vår titt på hva Kate hadde på seg samtalen.

Det så ut som hertuginnen var i ‘Maria’ kjole av HVN ($ 775).

Utformet av en silke crepe de chine, Maria er midtlengde med prinsesse sømmer, cuffed korte ermer, skrå lommer foran og et selvbelt. Det har også satengrør på den mykt hakkede kragen og frontsporet, og toppsømte dart på forsiden. Her er en nærmere titt på noen av klesdetaljer.

Kjolen tilbys også på Webster ($ 775) og på HVN ($ 775). Mange takk til den daglige e-postets Caroline Parr for hennes hurtige kjole ID denne morgenen. Skuespillerinne / sanger / Songwriter Mandy Moore har også brukt Maria i tennisutskrift, sett her med ektefelle Taylor Goldsmith i et May Instagram-bilde hun postet.

Du vil se den samme utskriften som brukes i andre stykker fra vårsamlingen, inkludert Rosemary Mini-kjole ($ 475) og Nora Mini-kjole ($ 395).

I tillegg til Ross Tee-skjorten ($ 295) vist til venstre og senter, og Mini Paula Deep V-hals kjole ($ 495) Sen til høyre.

HVN står for Harley Viera-Newton, den London-fødte, amerikanske-baserte modellen og DJ som startet sin linje med vintage-inspirerte kjoler i 2016. Med en kjærlighet til lekende utskrifter og retro detaljer ble merkevarens design populære med kjendiser som Selena Gomez, Katy Perry og Karlie Kloss. Mye mer fra en 2016 Vogue-historie om linjen:

Nå bringer Viera-Newton sitt velhemede øye for vintage frocks (hun har spennende dem med tanke på at hun var en tenåring) til massene med sin nye linje, HVN-og fylling i hullene i sin egen samling underveis. “Ganske mye 75 prosent av skapet mitt er vintage kjoler,” sier Viera-Newton WITh en latter, “så mye at vennene mine gjør narr av meg! Det er en uniform som de har myntet begrepet ‘The Harley Dress.’ ”

Ms Viera-Newton i en av hennes design.

Opprinnelig lansert utelukkende på Matches Mote, er linjen nå båret på flere forhandlere, inkludert Net-A-Porter, Farfetch, Webster, Moda Operandi, Shopbop og Neiman Marcus.

Net-A-Porter har en eksklusiv linje med HVN-tilbehør som nå er 40% -70% av; De inkluderer den svarte zoe chainmail-posen ($ 90), det trykte skallet kosmetisk tilfelle ($ 36) i et lunefull kirsebærmønster, Rio Crystal-pyntet akryl tote ($ 168), og et annet trykt shell kosmetisk tilfelle ($ 36), denne med leoparder og blader.

Du ser noen av disse utskriftene i kjoler som Fromer Printed Poplin Dress ($ 437), Olympia Cotton Poplin Midi ($ 287.50), og Holland Cotton Blend Dress ($ 272).

Det så ut som hertuginnen hadde også henne ‘Siren’ øredobber i Green Onyx ($ 175) av Jeweler Monica Vinader.

Og hun hadde på hennes Wimbledon-medlems Pin, vist her som slitt til herrerens singlerfinale i 2017.

Video:

Her er hele samtalen, kjører litt mye mer enn 10 minutter.

KOBLING:

Besøk Wimbledon-området her; Wimbledon Foundation Pages er her

Kveldsstandardens historie er her; Telegrrafens stykke er her; Den daglige postens dekning er her; Speilets historie er her

Stephanie Petits folks kort artikkel er her; Tamara Abrahams mote-kolonne for telegrafen er her

120save.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *