hva? hvem? hvor?

Mar 31, 2022 category

Inspiser ut denne kjolen, skutt av sartorialisten i Milano på Dquared-showet.

Er det selv nødvendig for meg å si at jeg vil ha det? Vel, det gjør jeg. Jeg antar, fordi det ble brukt i nærheten av et moteshow, at det koster åtti bazillion dollar, så vel som du måtte indikere på en ventetilstilling fem måneder tilbake (sannsynligvis i en sterk hvit butikk et sted) for å få en . Vel, jeg sier “Feh!” til det. Oppdag meg et mye bedre bilde, så vel som jeg skal lage en. unntatt min vil ha en noe fyldigere skjørt. så vel som potensielt være oliven med paisley, i stedet for maroon.

Så, noen forstår noe om denne kjolen? Annet enn nøyaktig hvor utmerket det er selvsagt.

Jeg liker også nøyaktig hvordan (i motsetning til mange mennesker jeg ser i Fashion Show-bilder), synes hun ikke å være noen som anser tre sigaretter, så vel som ti minutter med solskinn “lunsj”.

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Hvordan ikke svare på Criticismapril 18, 2008
Hva jeg ville ha på seg (hvis jeg var en fyr) 10. juli 2008
Nødvendighet får et kort fra innovasjon rundt om mai hver åroctober 13, 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *