The Duchess Debuterer en ny merkevare for Ambassador Mottak

Nov 15, 2021 Uncategorized

The Duchess hadde på seg en kjole fra The Vampire partner for kveldens mottakelse i Guinness Storehouse Gravity Bar som de fortsetter sin reise til Irland.

Etter en runde med engasjementer tidligere i dag (som innlegget er her), Kate og William ledet til den ikoniske bryggeri, et populært sted for turister og Dublin besøkende.

En rask video fra Palace.

Den britiske ambassaden twitret at “TRHs inngått gjennom‘Dronningens inngang’- den samme døren som brukes av HM Dronningen under hennes 2011 besøk”.

Rebecca Norsk delte en video av paret ankommer.

Arrangementet ble arrangert av britiske ambassadøren Robin Barnett. Mer fra Victoria Murphys by og land artikkel:

Paret ble tatt til Storehouse Gravity Bar som tilbyr panoramautsikt over Dublin. Det de samplet mørk irsk tørr stout som oppsto i byen, men er nå brygget i praktisk talt 50 land.

Nedenfor hertuginnen chatter med Sinead Burke (til venstre), en irsk forfatter og kringkasteren.

The Daily Mail rapporter “Paret møttes en rekke folk fra skapende kunst, sport, firma og veldedighet sektor på den store besøkende attraksjon i den irske hovedstaden -. Som forteller historien om den kjente drink”

Nedenfor Royals snakke med Liam Cunnigham, en irsk skuespiller muligens best kjent for sin rolle som Sir Davos på Game of Thrones. Paret har sagt at de er fans av showet.

De uavhengige rapporter, “De har også snakket til medlemmer av brann- og redningstjenesten, kystvakten og ambulansetjenesten, samt Garda kommissær Drew Harris. En rekke veldedige organisasjoner, som for eksempel Iveagh Trust, Alice Leahy Trust, Åpne Dører, Shannon Hopeline, var også til stede.”

ITV Chris Ship twitret en video av de kongelige har en smak.

Kate nyter en latter.

Prins William levert bemerkninger. Nedenfor er paret som han introduserte.

Han hadde virkelig en fantastisk linje: “Vi visningsbane fotsporene til min bestemor, som ble vist hvordan å helle den ideelle halvliter her i 2011. Mine damer og herrer, la meg fortelle deg at det er ikke typisk at jeg finner meg selv følgende Dronningen til en pub!” Kensington Palace twitret en video av Duke taler.

William sa også at han var “… ser frem til å teste for meg teorien om at Guinness smaker enda bedre i Irland enn i utlandet!” Mer fra The Independent historie:

Han avsluttet talen ved å heve sin pint med Guinness og si ‘Slainte’.

Mat på kvelden ble servert av kokk Mark Moriarty av de to Michelin startet restauranten The Greenhouse, Dublin.

Nå for vår titt på hva Kate hadde på seg til kveldens mottakelse.

Kjolen er fra The Vampire kone, etikettens Falconetti Emerald Metallic Silkekjole ($ 2076, £ 1595).

Laget i en iriserende smaragdgrønn silke, stykket har et montert bodice, semi-rene trekvart ermer med folder på mansjetten, og en full skjørt med rusket nederst.

Etiketten ble opprettet av tidligere modellen Susie Cave, og er oppkalt etter hennes musiker manns uferdig roman. mye mer om den splitter fra en 2018 Financial Times-profil:

Fra røde teppet priser seremonier til rock star-studded afterparties, er kjoler av The Vampire kone har sine øyeblikk i måneskinn. Ved hjelp av sin egen snevre stil som en blåkopi, modell-slått-designer Susie Cave (tidligere kjent som Susie Bick) tar glam-rock stoffer som fløyel, metallic halt og Liberty print florals, og former dem inn i høyhalset Victoriana-stil kjoler (fra £ 485) med holdning.

Virksomheten begynte i 2014, da Cave sluttet med kompis Alex Adamson til å produsere en rekke vintage-inspirerte kjoler, del syttitallet Hippy, en del Huset på prærien. Siden den gang har økningen av The Vampire kone vært rask.

The Vampire kone har raskt opparbeidet en A-liste etter kvinner som foretrekker dekket opp chic til knapt det ballgowns; tror Maggie Gyllenhaal, Sarah Jessica Parker, Alexa Chung, Ruth Negga og Florence Welch.

Som flere personer påpekt på Twitter og Facebook, prinsesse Beatrice ikke bare bærer merket, har hun slitt en svært lik kjole, den ærbødighet stil. Hun er sett nedenfor med forloveden Edoardo Mapelli Mozzi på Ellie Goulding august 2019 bryllup.

Mer om kveldens titt i dette stykket fra Telegraph mote nyheter og funksjoner direktør Bethan Holt.

Det har vært en lang tid kommer, men jeg tror vi kan nå si med noen sikkerhet at hertuginnen av Cambridge har ristet av motvilje hun en gang viste, forståelig nok, å utforske ‘mote’ siden av å bli kledd for sin rolle.

Kate reise til å velge trend bevisst antrekk har vært lang og grundig klart. Det var en tid when stykker av i øyeblikket etiketter ville bli slitt, bare for det neste utseendet for å ta henne tilbake til sikrere bakken. I løpet av de siste atten månedene har hennes utseende utviklet seg, med mye mer eventyrlystne silhuetter og merker som blir introdusert.

En annen titt på hertuginnen i kveld.

Det så ut som Kate var i et nytt par hæler, BB Dark Green Velvet ($ 695) av Manolo Blahnik.

En signaturstil for merkevaren, BB har en klassisk punkt-tå design og en 4 “stiletthæl. Vår takk til Middleton Maven for denne IDen.

Duchessen brakte tilbake hennes Charlie Gold Glitter Classic Clutch (£ 245, ca $ 315) av Wilbur og Gussie.

Posen måler ca 8,25 “x 4” og kommer med en håndleddrem.

Og hun gjentok også øredobber.

De er en siste sesong design av H & M som vi tidligere så på en november 2018 kongelig grunnlag middag. Tallet takk til Valerie på WKW Facebook-siden; Hun kjøpte øredobber for to år siden og var snill nok til å dele produktbildet av dem som ble vist ovenfor.

Vi ser deg i morgen for dag to av turen!

KOBLING:

Den daglige postens dekning er her; Den uavhengige historien er her; En BBC kort artikkel er her; Speilets stykke er her

Den daglige telegrafens dekning av hele dagen er her; Irsk Broadcaster RTEs historie på alle dagens arrangementer er her; Den irske solens korte artikkel på hele dagens aktiviteter er her; Det irske tider stykket på hele dagen er her

Victoria Murphys by og landstykke er her; Et hei stykke er her; Folkets mote stykke er her; Bethan Holts mote kolonne for telegrafen er her; Hei, historien på begge dagens utseende er her

239Save.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *