Semsket skinn, blonderhæler

Jul 2, 2022 category

skjørt: attraktiv | Genser: teori | Sko: Topshop | Frakk: Gammel lignende her, her og her | Solbriller: Stella McCartney (lignende her) | Lip: Makeup for alltid

< >

Jeg har vært på jakt etter en blonderpumpe med hælhøyde som jeg faktisk kunne mage i en ni timers arbeidsdag og er begeistret for å endelig ha funnet disse Topshop-skjønnhetene som absolutt passer regningen. Jeg varte hele tiden i går i dem uten problemer. Snørene er også tøyelige, så trinn med anklene og ikke skaper noen ømme flekker. Alle gode ting!

Jeg må også merke at genseren jeg har på meg (som jeg elsker og er massivt i salg på Nordstrom Rack) har lange ermer i full lengde. På bildene tok jeg nettopp en beslutning om å rulle dem opp … fordi jeg er gal sånn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *