Alt dukker opp på Ebay til slutt

Apr 25, 2022 category

Jeg tror det var to år tilbake som jeg falt i som med denne vesken fra Luella Bartleys mållinje. Det har gode tilbud, så vel som gode tilbud på lommer, så vel som det er lyse gule: av programmet jeg likte det!

Jeg kjøpte en (den eneste målet mitt hadde) så vel som så etter det på de andre målene i Chicago, men av programmet, oppdaget jeg ikke en – alle likte denne posen. Så, da det ble fjernet at jeg skulle bære den i bit små biter (og jeg gjorde; Jeg brøt den øverste glidelåsen så vel som vasket den til det var mye mer av en gråaktig sennepsfarge enn gul) jeg startet en ebay blar for det.

Jeg brukte søkeordene “Luella Yellow”, så vel som i går, min bla til slutt kom opp gull. (Eller, heller gul.) Noen selger gravd opp en ny-med-tags-versjon, så vel som sette den opp, så vel som fem timer senere var det (notionelt) min. (Jeg må fortsatt vente på det for å finne i posten, så vel som jeg bare innså at jeg ikke husker å få det sendt til min postboks. D’oh! Tid til å sende selgeren …)

Så mitt forslag til deg er å lagre disse eBay-søkene (sjekk ut denne siden hvis du trenger hjelp), så vel som å fortsette å forny dem. Uansett hva som vises på eBay til slutt. Du trenger bare å være tålmodig.

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Ooooooh. Gul! 28. april 2006
En gjest rant på “Hvorfor er vintage mønstre så dyrt?” 17. juli 2008 med 116 kommentarer
Moths i Pocketbook [FORSIKTIG: Lang oppføring] 2. juli 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *