De fineste jobbene av Mike fra Innovative Mints

Sep 30, 2022 category

De aller beste jobbene fra Mike fra Innovative Mints
Som du mest sannsynlig kan anta fra tittelen, er Mike en gresk kunstner som stiler forskjellige aspekter for nettet så vel som mobile applikasjoner. Han er kjent for å produsere kreativt, som tilbyr logotyper, ikon og illustrasjoner. Foruten alt sitt arbeid som illustratør, er han også som med spilldesign, så han produserer nettsteder, mobile applikasjoner, iOS -ikoner så vel som individuelle grensesnitt på hverdagsbasis. Når du ser nettstedet hans kan du med en gang se at han absolutt elsker farger, så vel som han bruker dem på forskjellige måter, og produserer stiler som er estetisk behagelig.
Med mer enn 12 års erfaring har Mike håndtert for å produsere noen av de aller beste jobbene innen webdesign. I dag skal jeg vise deg våre foretrukne jobber fra denne utmerkede grafiske designeren:
Stylebee: iOS/Android -applikasjon. Du kan se hele jobben her.

–Ios ikoner

En Ukuele: nettsted som vil hjelpe deg med å slappe av i tillegg til å motivere deg til å stille inn Ukulele -vibe. For mer info, klikk her.

–Da Vincis mekaniske sommerfugl

IOS -spillkarakterer

Mozkair – En mobilapplikasjon som hjelper deg å produsere livlige mosaikker fra dine egne bilder

Hvis valget vårt ikke har overtalt deg om den utmerkede ferdigheten som ligger i grafisk så vel som spilldesigner Mike, kan du se hans driblingprofil så vel som hans offisielle nettsted. Hvis du velger at du vil komme i kontakt med Mike for ytterligere bekymringer eller ansette ham, må du bare gå til bunnen av nettstedet hans, så vel som i høyre hjørne, vil du oppdage en e-postkategori.

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *