Tuck inn i denne …

Feb 28, 2022 Uncategorized

Lulu (ingen nettside lenke, hun kalte seg “din klassiske lat lurker”) var likevel energisk nok til å sende meg dette … tiden vil bare fortelle om jeg er energisk nok til å sy det!

Det er proporsjonalt for 1 “Gingham, slik at tucks og puter gjør solide band, som du ser her. Jeg vil absolutt bli kvitt den klebrig svart blonder på skjørtet, men hei, YTMV (din klebrig kan variere).

Jeg elsker det i svart, men jeg ville elske det i rosa, eller brunt, eller grøntgrønt … selv rødt, hvis du ikke så på å se ut som en piknik. (Og hvem virkelig har tenkt å se ut som en piknik?) Du kan til og med gjøre det i blått, og deretter neste Halloween kan du være Dorothy, med minimal innsats.

Mønsteret sier også at du kan bruke 1 “striper; Jeg har problemer med å visualisere det, så jeg må kanskje gjøre det bare for å se om fantasien min jobber. Kaller det en diagnostisk test!

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Tucks EverlastingJune 27, 2008
Moths i Pocketbook [FORSIKTIG: Lang oppføring] 2. juli 2007
HOWTO: Få Fabricmarch 5, 2007 med 106 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *