Kan jeg gå ned?

Apr 8, 2022 Uncategorized

Jeg forstår at jeg vanligvis ikke snakker om sko her, siden så mange andre bloggskribenter gjør det så godt, så vel som jeg også, siden jeg tror at noen sko er som deres barn: Du må bare gi ros også Som aldri kritikk (det vil si, hvis du vil at de skal bli vennen din!). Ta imidlertid på disse! Toppparet, er (som Manolo ville si) Skoene til den overgripende comeliness, fra Prada. Bunnparet er de ekstremt trofaste … homages, skal vi si, fra ved hjelp av spiga. antagelse som par jeg har fått i går?

Jeg har blitt konsumert med Pradaene som vurderer at i fjor, da jeg så dem i mars-vogue (skytingen med Andre 3000, så vel som Liya Kebede), så vel som Everyplace, så vel som jeg kom veldig, ekstremt nært Å få et par til jeg fant jeg er konstitusjonelt ikke i stand til å bruke nesten $ 400 på et par sko. (Jeg brøt ut i elveblader som vurderer det.) Jeg er imidlertid helt godt i stand til å bruke $ 80 på et par sko, spesielt når de er på salg på Bloomingdales, så vel som er det eneste paret som er igjen i min størrelse …

Hva må dette gjøre med kjoler, sier du? Bare det litt svart loafer, med en lav vamp så vel som en lav hæl, er bare den beste skoen for dagens kjole. Dressy tilstrekkelig til å ha på jobb, men godt uformelt med bare ben på våren, så vel som sommer, komfortabel nok til å gå lange blokker, feminin (det er den lave vampen), men ikke frilly eller girly … Jeg har brukt variasjoner av denne skoen For mye mer enn tjue år, som jeg skjønner gjør det til en personlig klassiker. Det er ikke noe mer generelt riktig før kl. 18.00 enn en bomullskjole som brukes med slouches som disse, så vel som litt cardigan. Hvis jeg har noe til og med nærmer seg en uniform, ville det være denne kombinasjonen.

Jeg har allerede satt sammen en eBay Bla gjennom for dette stilnavnet i min størrelse; Jeg vil mest sannsynlig prøve å få et par par før våren. Når du oppdager et stort par sko, så vel som av en eller annen grunn, kan ikke få et par ide ideelt, så hei deg til eBay, så vel som å sette opp en gjentakende bla etter dem. Uansett hva som vises på eBay, så vel som med enhver type lykke, vil du kunne få tak i ett par par, så vel som billigere, selv etter at de har forlatt butikkene.

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

HOWTO: PackingJune 9, 2008
Latterlig (ly dyr) shoesjuly 21, 2008
Moths i Pocketbook [FORSIKTIG: Lang oppføring] 2. juli 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *