Blush + Nudes

Jul 31, 2022 category

Trench Dress: Ty-LR (30% avslag!) | Kjole: Susana Monaco (lik her, her og her) | Hæler: Kate Spade (lignende her og her) | Bag: Dolce & Gabbana (lignende her) Halskjede: Gorjana | Choker: Gammel, lik her og her | Solbriller: Ray-Ban | Lip: Neutrogena (varm karamell)

< >

Jeg elsker et monokromatisk utseende der nyansene samsvarer perfekt (som det fremgår mange nylig av Cobalt Blue Monochromatic Look her). Men når det angår nøytrale – spesielt elfenben/hvite, grå og nakenbilder – for meg, er ensemblet typisk mye mer slående og dynamisk når de alle er litt forskjellige.

Og la oss være ekte. Yeezy og jeg deler den samme sartorial sjelen, så en melange av nakenbilder er bare hva. vi. gjøre. Jeg vet også hva du lurer på, og svaret er ja. Jeg vil være hans veep når han løper for president i 2020. Vi maler Det hvite hus på nytt.

Gladtirsdag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *