Redbubble -artister samles for den siste oppholdsvanskeren

Jun 21, 2022 Uncategorized

Denne ukens Redbubble Artists Challenge: Tropical Design
Den endelige staycation Artist -vanskeligheten er over oss! Enten er du allerede en Redbubble -artister eller ikke, alle er invitert! Den fjerde ukens stil er tropisk stil for notatbøker, krus samt bæreposer. Siden hvilken mye bedre metode for å avslutte denne serien enn med det ultimate sommerutskriften.
Jeg vedder på at det har vært en utmerket måned for Redbubble -teamet med avgift med valg av mester for hver utfordring. Nettstedene er stolt av å fremme noen ukonvensjonelle design, forkjemper originalitet. For å få en følelse av hva jeg snakker om, her er vinnerne for de tre foregående utfordringene. Temaene var blomstertrykk for t-skjorter, dyr for dynetrekk samt kaste puter, nørdekultur for hettegensere:
Mandag morgen Depresso av Zoljogeek Cats av Judith Losekesuperflowerhead ByFrank Moth for å gå inn, laste opp din nye tropiske stil til din Redbubble -butikk på en notisbok, krus eller bære veske ved bruk av #rbstaycay. Del deretter stilen på Instagram som bruker hashtaggen #RBStayCay samt tag @RedBubble.
Alle innganger må lastes opp før fredag ​​26. mai innen 23:59 PST.

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *