Hvordan handle Kohls

Oct 5, 2021 Uncategorized

Del

kvitring

Pin

Reddit.

Lomme

Fra sin selvutnevnte spede begynnelse i 1962, har Kohls varehus utvidet til nå besitter butikker i 49 stater. men enda viktigere, (for en fashionista, minst) de har fått Vera Wang om bord!

Dette innlegget kan inneholde tilknyttede lenker. Se vår personvernpolicy.

Vi som Kohls (esepcially Lauren Conrad linjen … tres søte). Så vi toether denne veiledningen for å hjelpe deg å få mest mulig ut av din erfaring? les videre, damer.

Hvordan handle Kohls

Kohls CaresYes, Kohls tilbud chic mote til en overraskende pris, men vi får til det i et minutt. Når du fyller opp handlekurven i butikken eller på nettet med klær, hvitevarer, tilbehør eller kosmetikk, legge igjen en liten plass til å gjøre noen gode. Kohls støtter en rekke årsaker, inkludert kvinners helse og barnas utdanning, og for bare $ 5, kan du hjelpe dem å gjøre en forskjell. støtte brystkreft forskning med kjøp av en Food Network krus eller hjelp et barns fremtid med en Llama Llama eventyrbok. Du vil føle deg bedre, ikke bare om hvor mye penger du har lagret, men om hvor pengene gikk.

Kohls PartnershipsVera Wang, Lauren Conrad, Dana Buchman … vi kunne gå på. Kohls har noen ganske fremragende medarbeidere, og for en gangs skyld, trenger du ikke å betale en stor pris for navnet på etiketten. og disse linjene er bare tilgjengelig på Kohls. Mens online, kan du handle hver samling individuelt, eller du kan finne trender som går gjennom alle samlingene. men tror ikke at kvinners klær er de eneste områdene hvor store navn er involvert. Food Network, Avril Lavigne, Tony Hawk og Rachael Ray er noen navn du finner andre steder.

Kohls DealsThere er mange rabatter for å være hadde på Kohls, men hvis du kommer til å mestre shopping forhandler, har du å skille. Det er avtaler som er tilgjengelig for alle landsomfattende, en dn de vil hjelpe deg når du handler på nettet. men når det kommer til butikkene, rabatter variere fra butikk til butikk. For å finne ut hva som er unikt med lave kostnader på butikken din, sjekk ut ukentlige annonser delen av nettsiden og finne din lokale Kohls. Avhengig av hva du ønsker å kjøpe, kan du finne det billigere å handle på nettet en dag, og i butikkene neste. En måte du kan alltid spare penger? registrere deg for e-postvarsler og tjene penger på kjøp i butikker og på nettet.

Kohls GuidesWhether shopping i butikken eller på nettet, er du aldri i mørket. Kohls tilbud detaljert produkt guider som dekker omtrent alt de selger. Fra størrelsestabell for hver merkevare av sko og klær til vedlikehold retningslinjer for strykejern og blender, Kohls hjelper deg å gjøre det riktige kjøpet og ta vare på det etterpå.

Kohls ServiceKohl er berømt for sin returrett. selv uten kvittering, kan du fortsatt tilbake noe i minst butikken kreditt. men det er ikke den eneste handling av godhet forhandleren viser daglig til sine kunder. Visste du om gavepakking, selv på elementer som skipet? Hva med e-gavekort og prisjusteringer på elementer du kjøpte før de gikk på salg? Det er så mange unike tjenester, vi har bare ikke tid til å gå over dem alle, men se opp kundeservice på nettsiden eller sjekk ut det området av butikken for å lære mer.

Vennligst legg igjen dette feltet EmptyGet Budget Fashionista i innboksen din!
E-post *

Sjekk innboksen eller spam-mappen din for å bekrefte abonnementet ditt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *