Er det på tide å legge inn på sko igjen?

Mar 3, 2022 Uncategorized

Jeg tok bare disse tilbake i går (Macy’s online hadde den beste prisen, bedre enn Zappo, og * returnerer * ting til Macy’s-That-Was-Marshall-Fields bryter ikke min fremdeles i stedet ). Jeg ville at de skulle jobbe, dårlig, men de var for smale over ballen til foten, og det siste du vil ha i en lavkutt sko, er overløp. Også, jeg liker ikke peep-tær hvor du bare ser en tå; Det føles også “min talon, la meg vise deg det,” for meg.

Annet enn at de var nydelige. (Og de kommer også i denne fantastiske blåen.)

Jeg er fortsatt helt besatt av disse loafers, til poenget med å få de gullfargede på nettet i håp om å dø eller male dem svarte. Også, jeg leker med ideen om å ha et par skreddersydd, selv om jeg holder tilbake fordi det er 1) sinnsykt dyrt og 2) sannsynligvis en garanti for at jeg mister min fascinasjon for dem med en gang når jeg mottar Dyrt, skreddersydd par. (Det er det som skjedde med mitt ønske om Pepperoncini når jeg fikk den gigantiske flasken av dem fra Costco.)

Men sommeren kommer og kanskje jeg kan distrahere meg selv fra quest for loafers ved å prøve noe som dette:

Jeg tror de ville være veldig søte med (vent på det …) shirtdresses. Hva tror du?

Det er også disse leilighetene, og også disse også …

Selvfølgelig er det fortsatt helt mulig at vi kunne få mye mer snø her i Chicago. Jeg har god tid til å tenke på sandaler og sommersko … Hvilke sko tenker du på for sommeren?

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Frykt for bekymringen for FailureMay 1, 2008
Moths i Pocketbook [FORSIKTIG: Lang oppføring] 2. juli 2007
Hemmelige liv til kjoler vol. 8 september 13, 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *