Sjelevenn.

Jan 16, 2022 Uncategorized

Meredith var snill nok til å sende meg en skrå henvisning til Lord Whimsy, som selvfølgelig jeg pounced på som en ravingen politi blodhound. Og jeg ble ikke skuffet. Faktisk tror jeg jeg kan ha en liten, men gjennomgripende forelskelse på Herre Whimsy, av flere grunner. For en, har han grønne bånd (kjærlighet!). For en annen, sier han ting som dette:

Det jeg finner personlig distasteful er når folk legger til det daglige livet av det daglige ved ikke å sette noe av seg selv i deres utseende. Når de legger tanket inn i det, er det vanligvis en oppløsning av andres ide om stil, slik at merkenavn gjør jobben for dem når de kunne komme med en mye mer smakfullt antrekk til en brøkdel av kostnaden. Vi bor nå i en tid da jeans, t-skjorter og solbriller kan løpe inn i hundrevis av dollar, men det forbløffer meg om hvordan slike dyre elementer kan se så billig ut. Den mest smakfullt kledde personen i et rom er nå i noen tilfeller den som har brukt minst penger på hans eller hennes klær, men har brukt mest tanke.

Som er ganske som det jeg sa for noen dager siden, bare jeg ikke sa det også. Klikk på bildet for mye mer slike whimsy.

Han har en ny bok som kommer ut i august. Som skjer for å være måneden min fødsel. Tilfeldighet? Jeg tror ikke.

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Jeg savnet blogging mot sexisme! 9. mars 2007
Jeg trodde du burde kjente loven 20, 2007
Hemmelige liv til kjoler vol. 8 september 13, 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *