Designerdrakter for kvinner på jobb: Styles fra Fashion Gurus

Nov 19, 2022 Uncategorized

Arbeid og hjem, hjem og arbeid, den moderne indiske kvinnen sjonglerer det hele. Mens hun gjør det, ser hun ikke bort fra betydningen av å kle seg best i flere dager, mandag til fredag. Hun vet hva hun vil og nøler ikke med å komme til toppen eller være der oppe, dukke opp i den beste couture. Når det er sagt, hvis du har gått Bejesus om dagen etter kontorkort, lurer inn i garderobene dine hver natt og lurer på hvilken kontor som du skal velge mellom det du har, forstår vi din forvirring og dilemma. Husk rush, klimaer og de hektiske arbeidsplanene, mens det er viktig å være haute og hep, er det dekor av dressing å vedlikeholde mens du er på jobb.
Her er ti trendy kvinners selskapsdrakter fra moteguruer over hele kloden for å velge sitt kontor haute inspirasjon fra- Les videre!

1. Å holde det enkelt, men likevel trendy på en mandag
Et rosa blyantskjørt med en stripet tee gjemt, et ganske formelt utseende, og for å fullføre bedriftens fashionista -persona, et par hvite spisse tåhæler, med en søt håndpose i rosa skinn; Hun er klar til å slå mandag Blues. Dette ensemblet faller ikke under designerdrakter for kvinner, men vi kan sikkert si at det er et smart valg av kontordressing.
Kilde: Pinterest.com2. Pin dem døde på mandag – moderne kvinnedrakter
En annen måte å slå mandagen Blues ville være med den stilige pin-stripe-berøringen på et blyantskjørt, sammen med en svart t-skjorte som er gjemt i og hæler. Makeup ganske minimal, og det vil også være tilbehøret, svarte hæler fullfører utseendet.
Kilde: Pinterest.com3. Et polert blikk etter tirsdag
En skjørtdrakt er en essensiell, enhver fungerende kvinne burde ha. Det passer de indiske klimaene, spesielt somrene og er en enkel slitasje for arbeid, fordi det gir deg mye bevegelse også. Pynt på arbeidet med en tykk brosje, en hvit t-skjorte under et stålgrå sommerfrakk og et blyantskjørt i marineblå! Damearbeid dresser er sikkert en FC Tokyo Skjorter flott måte å gjøre inntrykk på jobben.

Kilde: Pinterest.com4. Å bringe tilbake våren på tirsdag
Gul er dynamisk og enhver nyanse av det for å forbedre tirsdag morgen, er mye mer enn innbydende. En gul sommerfrakk eller en cardigan over en hvit stripet t-skjorte og et svart blyantskjørt, med hæler for å fullføre og minimalt tilbehør til flaunt, gjør den moderne yrkets yrkes kvinne lykkeligst! Womens Company dresser skal være elegante så vel som veldig beskjedne som dette bildet nedenfor.
[Les også: Hva er de komfortable skoene for arbeidsklær]

Kilde: Pinterest.com [SC: MediaD]
5. Popp i noen farger midt i uken på onsdag
Ferskener og rosa for bunnene, en hvit stripet sommerfrakk og en t-skjorte inni, lager et ideelt ensemble for styreromsmøtet i midten av Portugals herrelandslag i fotball Skjorter uken. Forbedre utseendet enda mer med solbriller i kromeffekter, en uttalelse halskjede og elegante tykke hæler! Designerdrakter for kvinner kan være vanskelig for alle kvinner å eie, men hvordan du gjør det beste med det som er, er viktig.

Kilde: Pinterest.com6. Fioler for midten av uken
Valentino sko for føttene, og med en lang fiolett kjole i sateng- og bomullsstoffer, kan du ikke annet enn å se veldig haute og elskelige ut på jobben. Sjefen din vil elske Cruz Azul Skjorter det helt sikkert, og hver klient du møter i dag vil ha øynene festet på din elegante stilfølelse! Legg merke til hvordan uttalelsen halskjede har overtatt dette arbeidsdrakten.
Kilde: Pinterest.com7. bukser for torsdag
Mens sagaen i midten av uken er over og ferdig med, hvem har tid til å stryke ut krøllen fra blyantskjørt og kjoler? Bukser for torsdag i støvete, men trendy gråtoner, med en fargerik topp eller en selvfarget sateng-tee, og et uttalelse halskjede for selskapet, kan også komme med en stiluttalelse! Womens Company dresser handler om fargeblokkering, koordinering av nyanser og lar humøret snakke om antrekket ditt.

Kilde: Pinterest.com10. Perivinkle og et silkeskjerf til fredagsdressing
Rolig og kjølig, myk og behagelig for øynene også, fredagsdressing trenger ikke å være for vanskelig å dukke opp i. Forbundet stoff som et langt kontor i ett stykke med et skjerf i silke, gjør den siste dagen i Uke på jobb en dag med uttalelser til Flaunt!
Kilde: Pinterest.comCorporate Dressing trenger ikke være kjedelig! Ha det gøy jenter!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *