Coffee Break: Kindle

Sep 7, 2022 Uncategorized

Vi er en deltaker i Amazon Services LLC Associates Program, et tilknyttet markedsføringsprogram som er laget for å levere en indikerer for oss å foreta kostnader ved å lenke til Amazon.com så vel som tilknyttede nettsteder.
Jeg har uttalt det før, i tillegg til at jeg skal oppgi det igjen – jeg liker Kindle. Kjærlighet, kjærlighet, som det. Jeg får e -bøker hele tiden fra to forskjellige biblioteker, i tillegg til å få e -bøker i salg med EREADERIQ samt andre bokavtaler, i tillegg til å kjøpe noen få bøker til full pris. (Du kan også sende lange PDF -filer til Kindle!) Hvis du krever en ny, eller du ennå ikke har en, er dette en av de aller beste tidene å få siden det er en tidlig Amazon Prime Day -avtale.

Den visualiserte er vanligvis $ 134, men er nå merket til $ 68, i tillegg til at du kan velge mellom tre forskjellige bokomslag. (Det er også massevis av andre bokomslag som Lavere teknologi enn den jeg har, men jeg stiller spørsmål om at det vil gjøre en stor forskjell med mindre du bruker mye tid på å lese utendørs i solen. Du kan også velge den største teknologiske skjermen, OASIS, på samme måte som salg i dag for $ 221 (ned fra $ 349).
Denne publiseringen består av tilknyttede lenker, så vel som Corporette® kan gjøre provisjoner for kjøp gjort med lenker i dette innlegget. For mange flere detaljer se her. Sa takk til deg så mye for din støtte!
Salg av arbeidsklær for seddel for 8.25.22 …

Saks Fifth Avenue – Designer Sale, så mye som 70% avslag!
Neiman Marcus – Salg er på salg, så mye som 75% avslag!
Net-a-Porter-7000+ nye linjer lagt til, så mye som 80% avslag!
Nordstrom – 7000 nye markdowns for kvinner
Lo & Sons – så mye som 50% avslag!
Av Mercer – Storehouse Sale: så mye som 60% avslag
Loft: Summertime Clearance: Så mye som 70% avslag på rutinekostnader
J.Crew-$ 75 Denim og mye mer slitasje-nå-stiler
J.Crew Factory-$ 40- $ 60 rabatt på alt; $ 10 av hver $ 50 du bruker

Annet salg av merknad:
Buffy-Besparelser på skolen: Så mye som 15% av sengetøyet
Fallskjerm-Spar så mye som 40% avslag på siste sjanseartikler
Foryngelse – Salg av oppholdsrom: Så mye som 30% avslag (lesere som belysningen)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *