Kate i en fan Favoritt for Rugby Portobello Count på besøk

Jan 11, 2022 category

Kate returnert til et favorittmaternasjonsmerke for dagens engasjement på Rugby Portobello-tellingen på i Nord-Kensington.

Mer om organisasjonen fra Express:

Det er en del av et nettverk av sentre som driver programmer for barn og foreldre som lekseklubber, sportsaktiviteter, sosiale grupper og undervisning.

Tilleggsinformasjon kommer gjennom Siofra Brennan’s Daily Mail-artikkel:

Tellingen på og senterpersonalet i Kensington har også vært pivotal i å støtte folk som er rammet av Grenfell Inferno, som hevdet 71 liv, inkludert en dødfødte baby, og forlot hundrevis hjemløse.

Nedenfor, bygningen som den brente 14. juni; Til høyre er de resterende to dager senere 16. juni.

Senteret er ikke langt fra brannstedet. I sitt folks historie rapporterer Simon Perry om en av tingene Harry, Kate & William gjør for å hjelpe de som er rammet av brannen:

….

Torsdag vil duke og hertuginnen og Prince Harry bli med Prince Charles og hertuginnen av Cornwall på Grenfell Tower National Memorial Service. (Se vår kalenderoppdateringsdel nedenfor for mye mer info.)

Mens du er i sentrum, deltok hertuginnen i en julefest satt på av de magiske mammaene.

Gruppen hjelper mødre og deres små barn.

Hun brukte også privat tid med noen av mødrene. mye mer fra det daglige ekkoet:

Hertuginnen på Cambridge har hørt historiene om mødre som er fanget opp i Grenfell Tower Blaze da hun besøkte et senter som støtter lokalsamfunnet.

Kate hadde et privat uformelt møte med en gruppe unge kvinner som har blitt hjulpet av Rugby Portobello-tellingen på sitt fellesskap i Nord-Kensington.

Kate snakket med personalet.

Og hørte om sitt arbeid i sentrum.

Hertuginnen hadde hjelpere når hun bistått med oppsett for ettermiddagen julfest.

Mer fra Victoria Murphy’s Daily Mirror Story:

Som hertuginnen bidro til å sette bordet til julefestet som vil finne sted senere i dag, spurte hun en liten gutt: “Ser du frem til juletid?”

Ungdommen, sette papirplater ned, svarte: “Jeg liker jul.”

Kate, legger julekrok på bordet, spurte ham om: “Hva skal du gjøre?”

Den søte unge gutten fortalte henne at han ikke hadde et juletre “eller skorstene”.

Jeg tror den unge gutten Victoria er referanse * kan * være Yahya Hussein Ali, 7 år, sett på dette bildet med Kate.

Victoria postet også en video på Twitter av Kate som hjalp med preps for festen.

Kate med mye mer av senterets ansatte og ledelse.

Duchessen gjorde en kort tale, og takket alle på sentrum for sitt arbeid og gratulerer dem på en pris de nylig mottok.

Kate mottar blomster som hun skulle reise.

Nå for vår titt på hva Kate hadde på seg i dagens engasjement. Mange av dere anerkjente Séraphine Marina Coat ($ 495) umiddelbart. Det ble raskt en favoritt med ganske mange Kate Mote-tilhenger etter at de først så hertuginnen iført den.

Det skjedde i desember 2014 da Kate hadde det i starten av en kort tur til New York City.

Stilen ble opprinnelig opprettet bare for Kate; Dette er fra en 2014 séraphine nyhetsutgivelse.

Kappen ble deretter gjort tilgjengelig for massemarkedet. Ullblandingen Bouclé har litt av en glans, som kan henføres til et snev av metalltråd i stoffet. Designet har et imperium midje, frontpatchlommer, rund hals, frayed trim og fløyelbånds detaljering. Produktsiden bemerker at brikken er “… designet for å ha på seg, under og etter graviditeten; Men for kunder som ikke krever en barselspasning, anbefaler vi at du bestiller en størrelse ned for å gi et mye mer skreddersydd utseende. ”

Å svare på spørsmål om kappen som et skreddersydd stykke, det er slik det ble beskrevet av Séraphine da Kate først hadde på seg stilen. Jeg tror det var da tilgjengelig som en tilpasset rekkefølge for en periode før den ble masseprodusert og lagt til selskapets vanlige beholdning som en del av Luxe Collection.

Under kappen trodde jeg at Kate kunne ha på seg topshop-kontrastkraftkjole igjen. Nedenfor, to nærbilder av kjole stoffet som kikket ut på forsiden av kappen.

Men som Laura påpekte på Twitter, ville vi sannsynligvis ha sett den hvite kragen til kjolen også. Så på dette punktet er jeg på gjerdet, og vil lene seg mot å sette den i UFO-kategorien (uidentifisert moteobjekt).

Vi så Kate’s Go-to Bayswater WAllet Clutch av Mulberry. Og hennes Tod s semsket pumper.

The Duchess hadde hennes 167 knapp øredobber av Asprey ($ 4800).

Øredobbene er dekket i bane diamanter med en ametyst i midten.

Hun hadde på seg håret ned.

En siste titt.

En rask Séraphine handle notat fra vår Retail Roundup side. Hele Diana pris Collection er 30% rabatt med promo code BABY30. Dette er linjen med brikker laget i den offisielle Prinsesse Diana tartan med en del av salget går til å støtte Diana Award.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tidligere i dag Kensington Palace kunngjorde at hertugen og hertuginnen er mottakere av Gold Blue Peter merkene. Den utmerkelsen deles ut av BBC barneprogram med samme navn. mye mer fra The Telegraph:

De fikk sine merker på Blue Peter studioer i Salford for sitt kampanjearbeid rundt psykisk helse og psykiske problemer som rammer barn.

Presentasjonen ble gjort i forrige uke da Kate og William var på BBC Studios i nærheten av Manchester. BBC rapporterer “Seerne kan se William og Kate blir presentert med sine merker i torsdagens levende Blue Peter julen spesiell ved 17:30 på CBBC.” Her er en video av presentasjonen.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Som nevnt har vi oppdateringer til Kate kalender. Den første har nærmere på torsdagens service og andre gir dato for turen til Sverige og Norge. :

Torsdag 14 desember: The Prince of Wales, hertuginnen av Cornwall, hertugen og hertuginnen av Cambridge og prins Harry vil delta på Grenfell Tower National Memorial Service på St. Paul-katedralen. Tjenesten starter kl 11 GMT (6 am EST, 3 am PST). Det vil bli gjennomført live på BBC1.

JANUAR:

Tirsdag 30 januar: Etter anmodning fra Utenriksdepartementet, Kate & William starte sin tur i Sverige og Norge. I dag paret vil være i Stockholm, Sverige.

Onsdag 31 januar: Hertugen og hertuginnen har en annen dag i Stockholm.

Torsdag 1 februar: Kate og William starte sin tur i Oslo, Norge.

Fredag ​​2 februar: Hertugen og hertuginnen bryte opp sin tur i Oslo.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Også i dag, nyhetene på den hvite kjolen bæres av hertuginnen til diplomatiske mottak på femte. (Bedre bilde her.)

Himmelen, et ess klær identifikator uten hvem ville vi alle vet mindre om Kates mote, kom i kontakt med Jenny Packham om stykket og mottatt bekreftelse hertuginnen kjole var en av deres design.

Jeg har har chattet med MF mote og styling Perth om design. Vi både tror det er mulig det materialet som brukes i kjolen er en strekning silke. Vi har også bemerket likheter i halsen til to stiler i designerens ferie 2017 samling, samt den blå kjolen laget for hertuginnen til slitasje i India i fjor.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vi vil forlate deg med en ny portrett av prins Philip som ble lansert denne helgen.

Portrettet innstillingen er Grand Corridor på Windsor Castle. mye mer fra The Telegraph:

Malt av kunstneren Ralph Heimans, er Philip vist i den imponerende innstilling av Windsor Castle iført rammen av elefantordenen, Danmarks høyest rangerte ære.

Maleriet vil inngå i en retrospektiv utstilling av kunstnerens arbeid som blir iscenesatt på museet av nasjonal historie på Frederiksborg slott i Danmark neste år.

Vi ser deg torsdag for tjenesten ved St. Pauls.

KOBLING:

Lære mye mer om tellingen på på sin hjemmeside her; Du kan også følge arbeidet på Facebook her; organisasjonens Twitter feed er her.

Daily Express historien er her; The Daily Mail dekningen er her; The Mirror historie er her; The Telegraph stykket er her (med en god video av toppen)

bildegalleri PopSugar oss er her; Folkets historie er her; Bare Jareds galleri er her; Hei! Stykket er her

105Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *