Slip Dress and Suede Moto Vest

May 9, 2022 Uncategorized

fornøyd fredag! Ahh det er så flott å være tilbake i NYC! Jeg er her i et par dager med arbeid og deretter en av mine beste venns bryllup i helgen i Connecticut. Jeg hadde på meg denne semsket skinnvest og svart glidekjole i går for møter og avtaler rundt om i byen, og jeg må si, glidekjole -trenden er en total godsend i New York -varmen og fuktigheten. Min semsket skinnvest er faktisk ganske lett, så var den ideelle topperen for møter på dagtid, og når arbeidsdagen var over, var utseendet perfekt over til middag og drikker med venner.

Kjole: Ann Taylor (gammel, lik her, her og her) | Vest: C/o Reiss (lignende her, her og her) | Bag: M2Malletier | Sko: Steve Madden | Choker: Lignende her | Pendantkjede: Melinda Maria | Langt halskjede: Gorjana | ØRINGRINGER: Gamle, lignende her

< >

Ha en fin helg!! xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *