Damer, start motoren din

Feb 19, 2022 Uncategorized

Michelle over på oldpatterns.com har dette oppført for salg – klikk på bildet for å sjekke ut siden – og jeg virkelig, virkelig, virkelig ønske jeg hadde en unnskyldning for å kjøpe og gjøre dette kjole. Jeg vil trenge en fantastisk unnskyldning, som det er B30 og $ 75, men jeg ser … noen vil invitere meg til en hvit hus middag? (Ok, kanskje jeg vil vente til januar ’09 for den ene, men jeg ville være oppe for noen ambassade shindig.)

Jeg elsker at dette mønsteret er beskrevet som en “uformell middags kjole”. Tydeligvis, dette datoene før oppgangen av innkjøringen, ikke bry deg om å gå gjennom!

Denne kjole gjør meg lang for de dagene da folk tok kjoler på alvor. Dette er en livs- og døds kjole, en kjole av konsekvens. Denne kjolen står for noe, og tar ingen guff. Kan ditt Poly-Cotton Jersey nummer fra Forever21 si det samme?

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Januar: Hyggelig dag for en hvit WeddingAugust 4, 2007
Internasjonal bruk en kjole dag 2009 – i dag! 29. oktober 2009 Med 83 kommentarer
Hemmelige liv til kjoler vol. 9 December 4, 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *