Trunk Club: Holiday Hero

Jul 29, 2022 category

Jeg er besatt av Trunk Club, vi har diskutert dette. Det er en on-demand-tjeneste der du mottar en bagasjerom med nøyaktig klær, sko og tilbehør bare når du ber om en, og du bare betaler for det du velger å beholde. Det er ikke et månedlig abonnement, så du vil bare motta en bagasjerom på timeplanen din – som når ferieshopping blir overveldende og du må ringe inn forsterkninger.
Trunk Clubs stylister, som er virkelige mennesker med pulser og iPhones og alt, er fantastiske til å style en bagasjerom tilpasset deg. Disse menneskene tar seg faktisk tid til å virkelig forstå stilen din, dine behov og budsjett og – som taler fra erfaring – de spikrer den hver gang. Feriehandelen min ble gjort helt stressfri i fjor med deres hjelp, så jeg brukte den samme strategien i år og fikk dem involvert tidlig.
Mens du får Trunk Club til å løse alle dine egne Sartorial -utfordringer denne sesongen, må du huske at et gavekort til Trunk Club lager en mordergave. Du vet at de vennene eller kjære stadig forvirrer garderoben sin og hevder at de ikke har peiling på hva de skal ha på seg til bokstavelig talt enhver anledning? Dette er den ideelle gaven til den personen. Sjekk ut gavekortene deres her hvor du kan se de fantastiske gavekortkampanjene de har på gang gjennom juledag!
Hvis det er en i byen din, anbefaler jeg også å besøke et trunk -klubbhus. Ja, det høres ut som et superhemmelig gjemmested for planlegging av eventyr, men det er virkelig et helt fantastisk rom der stylister i Trunk Club styler deg personlig. Det er en så morsom opplevelse, og det er også noe virkelig trøstende med å være der personlig for å diskutere dine egne personlige størrelsesproblemer eller stilpreferanser og utforske hauger med godbiter. Selfies blant alle den latterlig fantastiske klubbhusdekoren som er sterkt oppmuntret, obvi.

Takk til Trunk Club for samarbeidet om dette innlegget!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *