Bevis på konseptet.

May 10, 2022 category

Denne kjolen, ovenfor, er denne kjolen:

Og det fungerer! Det fungerte så godt, faktisk at nå vil jeg sy den igjen og igjen (dette skjer med meg mye – når jeg har en hammer, ser alt ut som en neglelakk).

Jeg tror jeg skal sy den i dette, neste:

(Unntatt min er plen, ikke twill i dette bildet, som jeg ganket fra Internett fordi jeg er for lat til å fotografere mer enn en ting på en kveld.)

Så vi kan vurdere konseptet som bevist, og gå videre til implementeringen. Det gikk faktisk sammen fantastisk; alle sømene matchet uten for mye tsuris, og jeg måtte bare ty til den første tieren av forklaringer for å få glidelåsen i. Jeg glemte å sette en lomme i sideskjørtet sømmen, men det er en enkel endring på denne kjolen som den Har en ryggsutstilling, ikke en side en. Jeg slipper ut sidesømmene med 2/3 tommer, totalt, og det passer nøyaktig.

Jeg er fortsatt ikke solgt på fargen på denne kjolen (er det Orchid? Lavendel? Aske av roser?) Selv om jeg hadde på seg dette på fjernsyn (!, Og nei, det var ikke for kle en dag) i går kveld, med en gul vee-nakke cardigan genser. Jeg tenker at jeg kanskje har sett ut som et stort påskeegg, men jeg er for kylling (ingen ordspill ment) for å se på TiVo og se.

Selv om jeg gjorde det opp i et solid, tror jeg dette er virkelig et mønster for utskrifter, hvis jeg kan matche skjørtsømmene godt. Den store ekspansen over hele bodice er bedre for å vise frem en nydelig utskrift enn en masete vee, collared eller knappet hals. Og etter at jeg er ferdig med å gjøre opp bilutskriften, har jeg en annen i tankene …. Jeg lurer på hvor mange av disse jeg kan gjøre før det blir dumt?

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Arbeid pågår: Grey Ruffle DressJune 2, 2008
Crowdsourcing Color ChoicesJuly 9, 2008
Returnere (litt forhøyet, ikke triumfen) av Shirtdressjanuary 23, 2012in “Erin_Sewing”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *