En titt på noen av Kates døgnfluene samt UFO kjole Identifiserte

Nov 19, 2021 Uncategorized

Hei, samt velkommen til et nytt innlegg! Metoden tilbake når låser startet, spurte jeg hva slags ting du ønsker å se dekket på nettstedet under fraværet av ‘normale oppdrag,’ samt en fremtredende tema var stykker slitt av hertuginnen at vi bare har sett en gang .

Vi begynner med en kjole slitt for oktober 2015 London premiere av SPECTRE.

The Duchess var i en Jenny Packham stil for den glitrende arrangement.

Kates kjole var basert på en kjole fra våren 2011 kolleksjon.

Den kappe vist frem en crossover-topp i den fremre såvel som en hel, flytende, flerlags skjørt. under en ren overlegg kjolen hadde en grime-stil toppen. Bodice tilbake var spalte åpen, samt kappe lukket på baksiden nakke samt med en glidelås i skjørtet del av stykket. En glitrende rhinestone belte betont midjen samt skjørt var fullstendig.

Det var likeledes en lengre rekke av rhinestone eller krystall knapp / låses ved håndleddet. Kate hadde på seg håret opp.

Dette gjorde en uhindret utsikt over hennes Robinson Pelham øredobber, gullsmed Pagoda stil sett med blå topas samt diamanter i hvitt gull.

The Duchess mor, Carole Middleton, hadde disse øredobbene til Kate samt William kveld bryllup hendelse mottak i 2011.

Her er en mye bedre titt på hertuginne er updo.

Hun accessorized med en miniatyrversjon av Jenny Packham Casa veske, en boks clutch som kjennetegnet vinkel emalje samt en krystall-encrusted låsen. Kate også brakte henne tilbake ‘Vamp’ plattform sandaler fra Jimmy Choo.

Og en titt.

Vår neste utseende er fra en langt mer dyster anledning, seremonier i Frankrike som markerer 100-årsjubileet for slaget ved Somme.

Det var forferdelige tap på begge sider, samt kampen gikk på i flere måneder, med mer enn én million mennesker drept eller såret.

Regn falt på samt av hele seremonien.

The Duchess valgte en krem ​​samt sorte blonder kjole av Jenny Packham for anledningen. Hylsteret holdt en Peter pan krage, Princess false, peplum midje, trekvart ermer, samt en ventil tilbake på skjørtet.

En bedre titt på elegant blonder samt søm detaljer.

Blonder er av Sophie Hallette, den anerkjente franske tekstil hjem som også Laget blonder benyttes for Kates bryllup hendelse kappe samt sko. Nedenfor en bedre titt på den sarte øyen blonder på ermene samt peplum.

The Duchess brakt tilbake en Sylvia Fletcher for Lock samt virksomhet lue.

Det var Lion Tamer Perching stil.

Designet av våre bosatt modist Sylvia Fletcher, er Lion Tamer en signaturstil i vår Couture kolleksjon. Hånd formet fra lag av farget ibenholt sinamay samt ferdig med en enkel struts fjær, det elegant rammer ansiktet.

The Duchess aller første hadde på bedehus for Trooping the Colour i 2011 (under venstre), samt et bryllup i juni 2011 (under midten).

Dette gir en titt på Kates updo, sett under seremonien, samt i en lysere øyeblikk når du snakker med barn tidligere på dagen.

Kate likeledes bar en valmue, så vel som en ‘Bleuet’ maismel, den sistnevnte et tegn på minne i Frankrike.

Hun bar henne Mulberry’Bayswater’ clutch samt bar henne Gianvito Rossi Signatur pumper.

Vår tredje one-hit-wonder er fra en se til Dundee, Skottland, i oktober 2015.

Grevinne av Strathearn, som hun heter i Skottland, hadde på seg en skreddersydd ensemble av skotsk-født designer Christopher Kane.

Utseendet inkluderte en frakk samt skjørt av designeren, samt en svart turtleneck genser.

Her får du en titt på kilt.

Pelsen ble beskrevet som en “slim-montert dogtooth ull skreddersydd frakk med belte,” samt det var nesten identisk med det iskalde blå satin coat av Christopher Kane hertuginnen hadde på seg til OL åpningsseremonien i 2012 samt Order of Hosebåndsordenen i 2014.

Denne illustrasjonen påpeker mange av lignende stil elementer. Silhuetten er mye det samme; andre felles elementer omfatter Princess false, den skjulte / dekket stolpe, små kunstsilke, on-stikklommer, samt slanke selv belte.

To flere visninger av pelsen, et utmerket stykke skreddersøm.

Dette gir en god titt på materialet benyttes i stykker, en kongeblå houndstooth (også kalt Dogtooth, først og fremst når det brukes i et mindre mønster) i kongeblå.

Kate accessorized med henne Cornelia James ‘Imogen’ hansker og hennes ‘Muse’ clutch av Stuart Weitzman.

For fottøy, hertuginnen valgte henne Rhumba boots av Aquatalia.

Vi vil avslutte denne delen av publisere med en mer Dundee bilde.

Tre forskjellige ensembler for tre svært ulike funksjoner. Har du en favoritt?

I tyder materiale for våre låsing innlegg, noen ba om at jeg dekke noen av mine foretrukne Kate utseende. Du ser på en av mine topp ti, Christopher Kane slitt i Dundee. jeg bElieved Fargen var spesielt smigrende på Kate, så vel som frakkens skarpe skreddersy parret med den kicky skjørtet var en seier, spesielt med Nod til Skottland med den tradisjonelle kilt-stilen, så vel som muligheten for en skotsk-født designer.

Jeg har heller en oppføring som går på stykker som kvalifiserer som en-hit underverk, men jeg vil gjerne høre mer fra deg på Ser Duchess har slitt som du tror bør inkluderes i fremtidige stillinger!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vårt andre emne er en oppdatering på hva som var et UFO-stykke slitt av hertuginnen på en videosamtale i juni.

På samtalen gjorde hertuginnen et “virtuelt besøk” til Clouds House, en handling på avhengighetsbehandlingssenter. Etter timer (og timer!) Av søking var jeg ikke i stand til å finne ut hva Kate hadde på seg, og det var heller ikke andre kongelige moteforfattere. Men i helgen fikk jeg en melding fra ID Whiz, så vel som lang tid god venn Stephanie Champion-Helton (Aka Woman Coventry på Twitter), som fortalte meg at Ebay UK Selger Noonandchas hadde løst puslespillet: Dette var en kjole av Hobbs London. Se, ‘Loreley Dress’ fra forhandlerens S / S 2012-samlingen.

Den slående fargen kalles “Deep Jasper”, som sannsynligvis refererer til Jasper Stone. Brikken har en skjorte kjole silhuett i et materiale som er en 78% acetat, 22% polyester blanding, per ebay uk selger noonandchas. Disse neste bildene er via Noonandchas auksjonsoppføringen for kjolen.

Loreley har en skjult frontspor med kontrastknapper, kontrasterende trim på den indre kragen, en yoked rygg, front bodice lommer, et selvbelt, samt albue-lengde ermer med kontrasterende knapper. Her er et bedre blikk på den karakteristiske kragen trim med ett bilde fra Noonandchas kjole listen på eBay.

Stephanie så vel som jeg har chattet så vel som lurer på om kanskje Kate kjøpte dette nøyaktig samme tid hun kjøpte Hobbs Wessex-kjolen fra nøyaktig samme sesongens samling, aller første slitt i juli 2012, så vel som da brakt tilbake i 2014 Australia tur.

En rask FYI: Hobbs er midt i sitt sommersalg, så vel som det er ganske mange gode kjøp, med noen elementer diskontert 70%. En ekstra kate favoritt, LK Bennett, er også å ha sitt sommersalg, så vel som de har elementer merket ned så mye som 60%.

129Save.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *