Dette er akkurat hvordan du får i vanskeligheter

Apr 15, 2022 category

Aldri, for liksom av alt som er hellig, egentlig, dette betyr at du, sier “Åh, jeg søker bare på ebay i noen minutter mens jeg venter på de dataene som skal kopieres over. ” Alvor. Det er akkurat hvordan du kommer inn i denne typen problemer:

Og denne typen:

I det minste var de begge fra nøyaktig samme selger, vintage påfugl, så jeg lagret en whopping $ 2,00 på frakt.

Jeg sverger, jeg kan trawl eBay i flere timer på jakt etter noe spesifikt, så vel som å slå opp Buppis, men la meg idly streife over i ti minutter mens jeg skal gjøre noe annet, så vel som ting som i høst i fanget mitt. Verden er ingenting hvis ikke pervers.

Så: La meg være en advarsel til dere alle. En dystre, forferdelig, forebyggende advarsel. Eller du vet, en inspirasjon. Du velger.

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Moths i Pocketbook [FORSIKTIG: Lang oppføring] 2. juli 2007
Hemmelige liv til kjoler # 14March 27, 2008 med 80 kommentarer
Frykt for frykten for FailureMay 1, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *