7 grunner jeg investerte i en senre maestra

May 24, 2022 category

1

Struktur

Mens jeg liker konseptet med en flott slouchy bære så mye som den neste personen, i noen tilfeller, krever du bare posen din til å ha litt ryggrad, vet du? For å være ærlig, er jeg litt over dagene med å kaste alle mine nødvendigheter i en slurvet jalopy bærepose og be om at min laptop så vel som andre personlige konsekvenser fortsatt er i ett stykke etter sloshing rundt hele dagen. For høyytelsesdager når du pendler, reiser, racper mellom møter eller jonglering av spedbarnsutstyr, krever du en pose som har struktur, og gir dine personlige eiendeler både organisasjon og beskyttelse. Senreve Maestra tilbyr dette i spader.

2

Lommer

Det er enklere å bli organisert når vesken din gjør den tunge løftet for deg, så vel som Maestra har lommer i massevis for å hjelpe deg med å gjøre det. Det er mange indre lommer (åtte, å være nøyaktig, inkludert en polstret laptophylse) pluss en utvendig lomme for enkel få tilgang til nødvendigheter som din telefon, boarding pass, pass, etc. Faktisk er lommene så rikelig som Vel, så godt utformet at fordi å ha en baby, har Senreve Maestra virkelig likevel endte med å være min foretrukne “bleiepose”. Som bringer meg til mitt neste punkt …

3

Allsidighet

Det er ingenting som en maestra ikke kan gjøre. Som, hvis du spurte henne pent, er jeg ganske sikker på at hun ville gjøre deg frokost. Denne posen kan fungere som en meget polert arbeidsbag, en praktisk bære-tote, samt til og med en fullt funksjonell bleiepose for å gråte høyt. Det er en veritabel masterclass i multitasking. I stedet for å kjøpe flere poser til flere formål, kan du bare kjøpe en maestra, så vel som telefon kaller det en ekstremt trendy dag. Mine kondolanser til de oppholdsene i garderoben din som aldri kan se dagens lys igjen.

4

Slitesterkt skinn

Åh, riktig, kvaliteten. Dette er ikke en pose du tar med en sesong, så vel som da doner. Senreve gir posen i en rekke farger, så vel som skinntyper, uansett ditt valg (Mimosa, Pebbled, Dolce, Dragon, etc.), er alle lærene som brukes i utviklingen av denne vesken av den største kvaliteten, belagt , så vel som utrolig solid. Du trenger aldri å tilby med beklagelig strekk eller en pose som ikke kan stå opp til … du vet, blir brukt uten å se ut. Denne posen kan benyttes permanent mens den beholder sin spektakulære form samt luxe utseende.

5.

Fire metoder for å bære den

Denne posen ville være verdt investeringen hvis du kanskje bare bærer den på en måte, men Maestra kan brukes på fire måter. Fem faktisk, hvis du teller, “Rich, hold dette.” Den kan brukes som en tradisjonell satchel, en tote, en kryss kropp, eller som en ryggsekk, mitt personlige foretrukne valg for når jeg trenger begge mine hender helt fri til å ha en tendens til HRH Coletts behov, så vel som lunger.6

Føtter

Jeg vet, dette er et jokertegn, ikke sant? Jeg trodde aldri at jeg ville bry meg så mye om Bag Feet, men her er vi. Senreve Maestra har metallføtter som hjelper både med å ivareta basen, i tillegg til å holde posen oppreist. Føttene virker som en liten ting (lol, bokstavelig talt), men nøyaktig hvor mange ganger har du kjempet med nøyaktig hvordan du legger ned bæreposen uten at den faller over, så vel som å ha det som søl ut? Når vesken din inkluderer virkelig viktige produkter som den bærbare datamaskinen, nettbrettet osv., Holder føttene disse tingene på plassering og beskyttet. Det er en indikasjon på nøyaktig hvor mye trodd som gikk inn i posens stil generelt – ingen detaljer ble ikke addressert.

7.

SKJØNNHET!

Åh rett, det er også fantastisk. Denne vesken er vakker. Så vakker. I noen tilfeller ser jeg bare inn i det som et bål. Ikke bare er maestra helt polert så vel som klassisk, men det er også bare et vakkert stykke sartorial dyktighet. Alle grunnene til at jeg investerte i et Senveve Maestra som er nevnt ovenfor, ville ikke fungere hvis jeg ikke likes som metoden denne vesken ser ut. Rest-forsikret, enten du er i et styrerom, en lekeplass eller en jetbro, vil du se på delen.

I sum er jeg uendelig takknemlig for at jeg investerte i et Senreve -maestra, og årsakene ovenfor viser det. Hvis du ser nivået av kvalitet, omsorg, så vel som fleksibilitet et investeringsstykke som dette kan ha, vil du også gjøre smartere investeringer fremover.

Takk til Senreve for samarbeidet om dette innlegget.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *