Våren mote Boot Camp: nøyaktig hvordan å blande trykk

Jan 1, 2022 category

Del

kvitring

Pin

Reddit.

Lomme

Da jeg var en wee gutt som vokser opp i kjerneområdet for mote, Milwaukee, jeg ville ha sterke debatter med min kjære mor om min morgen sartorial valg. Som de fleste 5-åringer, jeg ønsket å bære hva jeg ønsket å bære, regler for farge samt print koordinering bli fordømt.

Denne publiseringen kan inneholde tilknyttede lenker. Se vår personvernpolicy.

Fashion-forward ti, tjue, (OK, la oss bare staten mye) år til våren 2012, som handler om print. Og akkurat når du trodde du hadde hele print spillet ned, de kaste deg enda en mote Curveball.

Du må nå blande dem.

Hvis tanken på å mikse prikker med Florals setter frykten for livet inn i garderoben din, frykt ikke. I denne boot camp, lærer vi deg hvordan du blande den opp denne våren, enten du er nybegynner eller proff.

Freshmen: Blanding Svart samt hvit Prints

Den aller første skritt for å få din blande spillet på er å begynne med å blande sort samt hvitt utskrifter. Vi begynner med grunnleggende svart, samt hvit print, kontra å starte med en mer farge som en rød eller blå, siden 99% av oss kan bli enige hva som er svart, samt hva som er hvitt. Min røde, men kan være rosa, så vel som vice versa. I frekvensen av interesse for å holde det enkelt vi begynne med vanlig ole svart samt hvitt.

Blanding svart samt hvitt utskrifter, mens sterk, tar ikke så mye dyktighet som eksempel blande en fiolett trykt toppen med en lys oransje bukse. Alt du trenger å huske på er å holde klær stykker i nøyaktig samme materiale hushold (bomull pluss bomull, rayon pluss rayon) samt sørge for at de svarte og hvite matche (versus sammenkobling en off-white med en lys hvit). Du også ønsker å prøve dristigere mønsterkombinasjoner (som vist ovenfor), heller enn mindre utskrifter

Intuitivt, du er mest sannsynlig å tro “Hei, skal ikke jeg begynne med å blande små utskrifter?” samt mitt svar til deg ville være “Nei, ignorere din intuisjon.” Her er grunnen. små utskrifter er så vel lite for folk å legge merke til at du gjør dette med vilje. Du ønsker det å være noen bekymring på dette nivået at du blande den opp på funksjon samt ikke siden du har mistet kontakten med mote virkeligheten.

Sophomore: Blanding Fargede trykk

Kilde: Style.com

Når du har fått det grunnleggende å blande svart samt hvitt utskrifter sammen, har en fast forstå om viktigheten av å bo i nøyaktig samme materiale familie, samt har slitt utseendet et par ganger til utmerket applaus, så du’ re forberedt til å bevege seg for å blande utskrifter (annet enn sort, så vel som hvite) som befinner seg på nøyaktig samme farge familie.

Du ønsker å se for utskrifter som er nøyaktig samme i form av skalaen (som betyr utskrifts bør være rundt nøyaktig samme størrelse), samt ha farger som er svært nær hverandre (kjent som analoge farger) på fargehjulet.

Junior: Blanding Utskrifter av ulike skalaer

På dette nivået, kommer du til å blande utskrifter som er i samsvar med farge regler (forklart ovenfor) eller er de samme fargene, men av forskjellig skala. Farge, igjen, kommer til å være svært viktig her. Du ønsker å sørge for at de fargene du blande enten en, nøyaktig samme presise farger eller b, rett overfor hverandre på fargehjulet.

Så staten du har en lime skjørt (farge # 30 fra fargehjulet). prøv å blande den med en lys rosa (farge # 12). Men på dette nivået, trenger du ikke ønsker å blande en farge som er rett ved siden av fargen, men ikke nettopp samme.I form av skalaen, hvor du setter større print (eller utskrifts med mest kontrast), som er hvor øyet vil reise. Men, så vel som dette er en viktig “men” hvis større skrift er slitt på den nedre halvdelen av kroppen din, så vel som er relativt konsekvent, kan det gi sårt tiltrengt beskyttelse for alle typer “problem” områder. bare i sjeldne tilfeller (som en omfangsrik, langt skjørt) betyr å ha mindre trykk på den nedre halvdelen av kroppen din fungerer. Det er fordi den større skrift på toppen har en tendens til å lage din øverste halvdel ser stort i forhold til resten av kroppen din.

Senior: Blanding det hele opp

Først la meg si, grattis. Du er nå i forfinede mote tier av folk som kan plukke tilsynelatende-relatert utskrifter å produsere en generelle utseende. Nå kan du leke deg med skala, samt ulike typer tekstiler. De viktigste reglene gjelder fortsatt, men du kan oversette dem i din egen unike måte, slik som å blande tre eller flere utskrifter sammen i en titt.

Hva tror du av blande Prints Trend?

Vennligst la dette feltetTømt budsjettplan Fashionista i innboksen din!
E-post *

Sjekk innboksen eller spam-mappen din for å bekrefte abonnementet ditt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *