Amerikanskproduserte tee-skjorter-Ta på deg tråder

Jul 19, 2022 Uncategorized

Take On Threads, et California-basert t-skjorte-selskap, tilbyr unike tee-skjorter med originale kunstverk produsert av amerikanske kunstnere, som kombinerer opplevelse, gründerånd samt entusiasme for å skaffe til nabolaget noe ganske unikt. Modige tråder T-skjorter er trykt på 100%organisk bomull som bruker miljøvennlig blekk. Teesene er ikke bare dyrket, sydd så vel som trykt ved å bruke amerikanske bønder, produsenter så vel som skrivere, men virksomheten reinvesterer også en del av inntektene tilbake til andre amerikanske små bedrifter. Take On Threads er glade for å ha begrensede drevne produkter som produseres innenlands, samt månedlig gir de ut en ny stil med stiler som har utfordret fantasien til hver av deres designere.
Teamet bak tjenesten er laget av tre personer: Cheri Larsh Arellano (grunnlegger av Conscious Creative), Mark Arellano (forfatter, regissør samt kinematograf) og Jake Brereton (grunnlegger av Green Town Toys). Disse tre har gått sammen like mye som å gi deg t-skjorter som du ikke vil oppdage noe annet sted, og på samme måte viktige skjorter som støtter amerikanske gründere så vel som artister fra kyst til kyst. Ta på deg tråder reinvesterer 10% av alle inntekter til amerikanske gründere, så vel som små serviceeiere via Kiva (en non-profit som leverer mikrofinansiering til nye tjenesteeiere). Så selv om du ikke får en tee, kan du fremdeles lage en Kiva -konto i tillegg til å bli med på lånteamet deres for å gjøre en forskjell. Faktisk, hvis du bruker denne lenken, kan alle TEE -skjorter fabrikkbesøkende gjøre sine aller første $ 25 -donasjoner helt gratis! Bare indikasjon på Kiva så godt som du vil få $ 25 til å investere i en liten tjenesteeier hvor som helst i verden. ganske ryddig!
Deres mest aktuelle samling, som ble påvirket av stilen “kjærlighet”, fanget virkelig oppmerksomheten min. Spesielt en stil, hjertet av roser, kom fra markørtegninger av roser, lik den gamle Mayan Glyph. Stilen er på samme måte grunnleggende så vel som effektiv, noe som gjør den representativ for stilen så vel som for hva vi samarbeider ordet “kjærlighet” med.

Hjertet av Rosesheart of Roses
Jeg forstår hva noen av dere kanskje tror – kostnadene ($ 39) er høy. Jeg oppgir at vi ble brukt til mye rimelige ting, samt ta høy kvalitet for gitt. Amerikanskproduserte produkter kan være mye dyrere, men dette er ofte et resultat av en forpliktelse til høye krav til kvalitet, så vel som dyktig, ganske betalt arbeidskraft. Ja, dette poenget må understrekes! I tillegg til alle take på tråder -skjorter har fått bønder, produsenter så vel som designere over hele USA.
Modige tråder selger også emner og bruker engrosmengder av både grafiske og blanke tees, så hvis du tenker på å jobbe sammen med disse fine menneskene, føler du deg gratis å kontakte dem! For kunder må du forstå at de nå sender til over 30 land rundt om i verden, så inspiser nettstedet, velg tee -skjorter eller en attraktiv lagringstank, samt endte opp med å være en gründer selv.
Her er hele settet med tee -skjorter fra “Love” -kolleksjonen i tillegg til å se mye mer på Facebook -siden deres, så vel som Pinterest for de nåværende nyhetene, så vel som inspirerende pinner!

Kjærlighet er rare messy hjertesyk

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *