Pfizipfei – plagg fra hjertet

Jul 25, 2022 Uncategorized

øl, tatoveringer samt rock ”n” roll! Dette er de tre primære årsakene til at den bayerske baserte etiketten ble grunnlagt. Pfizipfei er de to grafiske designerne Günter Götzer samt Elias Frank. Günter etablerte etiketten i 2009 samt Elias kom om bord i 2011.
Slagordet “Klær fra hjertet” er ikke bare et slagord. Hver stil er laget med dedikasjon, morsom så vel som mye som for detaljer. Alle skjorter er skjermtrykt for hånd, på høy kvalitetsplagg. Grafikken er imponerende med detaljer, typografi samt melding de sender. Den nåværende kolleksjonen inkluderer skjorter, langbilder, tanktops, hatter, vesker samt joggebukse.
Pfizipfei er ikke omtrent klærne, men mer om menneskene som bruker dem. Det er grunnen til at Pfizi har støttet musikere, BMX -ryttere så vel som skateboardere fra starten av. De hjelper dem ved å gi bort gratis skjorter så vel som ting, trykke band-skjorter eller bare hjelpe til med å ta bilder. De sponser mindre så vel som større band fra hele verden (f.eks. Heart in Hand, This eller Apokalypse, Silent Screams, Eskimo Callboy, Madison Affair, tyngdekraften tapt for å nevne noen få). Siden i fjor fikk de til og med en partnerskapsserie med band.
De sender verden rundt så drar over til sine. Presentasjonen av tee-skjorter-linjen er upåklagelig, og det store spekteret av all-over-stiler gjør det umulig å ikke kjøpe noe som kompisene dine vil spørre om.
Deres Facebook så vel som Twitter -sider tilbys alltid for at du kan legge igjen din mening eller gratulere dem med en god oppgave!

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *