Vinternotat nr. 1: Den peneste Fair Isle Sweatshirts til hvert kostnadspunkt

Jul 2, 2022 category

Genser: c/o Sezane (utsolgt, lignende her) | Jeans: Zara (gammel, lik her og her) | Briller: laget briller (likt her) | Armbånd: Monica Vinader (rimelig valg her)

Etter våre reiser til vestkysten, rik så vel som jeg er på vei i dag til en spesielt frigid NYC. Hvis du på nettet i en del av landet som har blitt brutalisert av det nylige angrepet av snø, is så vel som arktiske temperaturer, er denne ukens line-up på memorandum for deg! Hver dag skal jeg fremheve en annen kald værforhold som er nødvendig for å få deg med de neste tre månedene av vinteren (Yikes) med stil (og varme).

I dag handler alt om denne sesongens største sweatshirt -trend – den tradisjonelle Fair Isle -genseren. Som en person som har en tendens til tidløse klassikere, er det alltid en godbit når de oppstår å være “trendy” for sesongen, siden det gir meg en sjanse til å fylle på nydelige gensere mens forhandlere virkelig har dem på lager. Jeg husker bare i fjor som desperat surfer på nettet for en rettferdig strikket i Isle-stil, så vel som det ikke var noen å finne. Nedenfor har jeg avrundet min absolutte foretrukne Fair Isle -sweatshirts som varierer alle kostnadspoeng (sjekk ut denne skjønnheten for bare $ 50!) Eller se bedre på denne stunner fra Tory Burch som jeg nylig brukte her på Instagram. Jeg kan ikke fortelle deg nøyaktig hvor deilig farge, stil, så vel som høy kvalitet er personlig.

Den vakreste Fair Isle Sweatshirts til hvert kostnadspunkt

Fair Isle Sweatshirt jeg bruker i dag kommer fra mitt nye foretrukne franske merke-Sézane-som nettopp åpnet en butikk i Soho, så vel som et e-handelsnettsted i USA for noen måneder siden. Hvis du ikke har hørt om dem, har du mye bedre sjekket ut i tillegg til å snøre joggeskoene dine, siden deres kult i samsvar med begge sider av dammen resulterer i nærmeste utsalg hver gang de slipper nytt produkt ( Seriøst, hver fransk kvinne jeg forstår, konsumeres utover ord). Display A: Denne rettferdige Isle -genseren. Hvis du hopper på adresselisten deres, sender de forhåndsvisning av e -post av sine nye samlinger, i tillegg For å kjøpe denne genseren i det øyeblikket den gikk på nettet på nettstedet. Visst nok, det ble helt tilbudt noen timer senere. Hvis du er i denne spesifikke genseren så mye som jeg er, kan du indikere opp for ventelisten her for å bli varslet når de legger seg på nytt. De lager ofte fremtredende produkter, så jeg har krysset fingrene!

Antrekkdetaljer:

Genser: Sezane (utsolgt, lik her) | Jeans: Zara (gammel, lik her og her) | Briller: laget briller (likt her) | Armbånd: Monica Vinader (rimelig valg her)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *