Runway høst 2017 mønstre brakt inn av ledende plaggdistributører

Nov 10, 2022 category

Runway høst 2017 mønstre brakt inn av ledende plagg distributører
04/11/2017, utgitt av Alanic Global
Høst er til slutt her, så vel som det er på tide å vri seg i tillegg til å gjøre din nåværende motetrend, samt gi til noe annet for den nye sesongen. Transformasjonene som de verdensomspennende motescenene følger med i hver så vel som hver sesong er ganske underholdende, så vel som rullebaneshowene er de ultimate stedene der du kan oppdage de aller beste stilhøydepunktene som overflaten i hver sesong.
I år er høsten vitne til et bredt utvalg av ekstremt uvanlige så vel som unike klær, farger så vel som stiler som vil forbløffe deg helt. De ledende plaggdistributørene bringer høsten 2017 -mønstrene direkte fra rullebanen til de ledende plaggbutikkene. Disse høstspesialklærne tilbys enkelt til rimelige priser, så vel som du kan få dem til å se fantastiske ut i år.
Runway høst 2017 -mønstre dekkes utelukkende for deg av oss.
Kraften til rød
Rødt har blitt avslørt som fargen på høsten, så vel som denne kraftige skyggen aksepteres ofte for denne sesongen. Fra jakkene, til fløyelsdraktene, kjolene, toppene til tees så vel som sko, er det et skjær av rødt i hvert plaggprodukt som er i markedet, så vel som du kan bruke dem for å være i samsvar med høydepunktene av i høst.

Årgangen påvirket pelsverk
De tradisjonelle så vel som vintage påvirket pelsfrakker er definitivt noe å komme i gang med denne sesongen, ettersom de er komfortable, så vel som på samme måte å legge til din vintage -stiluttalelse, uanstrengt. Disse pelsfrakkene er tilgjengelige i forskjellige former så vel som design, det være seg de store, de lange strøkene, de korte beskjærede jakkene, blazerne, så vel som mye mer for å hjelpe deg med å bruke forskjellige antrekk ved forskjellige anledninger.
70 -tallets vintage plaids
Plaid betyr alltid ikke 90 -tallets grunge, ettersom denne sesongen er litt annerledes. 70 -tallets lyse pleddemønstre er tilbake i år, så vel som disse fleksible temaene er laget på buksene til strøk, kjoler så vel som mye mer. Disse rutete mønstrene er forskjellige fra flanellpleddene som minner deg om Grunge -tiden.
De viktorianske kragene
De viktorianske påvirkede lukkede halsene er ekstremt mye i mønster i årets høst, så vel som i utgangspunktet er den elegante eldre søsken av dagens turtleneck. De ser mye shakespearean så vel som tilgjengelige i forskjellige former, fra toppene til kjolene så vel som mye mer.

De løse utstyrte fritidsdraktene
Den avslappede så vel som uforsiktige passform er i mani, som definerer stilen med å bruke noe formelt for de avslappede anledninger. Det er langt fra athleisure, de er mer som spordraktene, som tilbys i paljetter eller laget av fløyel så vel som semsket skinn.
Nylonfrakkene
Du må ha brukt lær eller pels så vel som ullfrakker, så vel som denne gangen er moten for å bruke nylonfrakkene. De er elegante, komfortable så vel som rundt super bærbare for denne sesongen.
Mellomlengden skjørt
Den nydelige sinnslengden skjørt hemmet på leggen med fulle så vel som flouncy bevegelser tar den verdensomspennende motescenen med storm, så vel som er tilgjengelige i forskjellige farger, utskrifter så vel som mønstre. De blir også hentet inn av Wholesale -plagg Distributors USA.
Tagger:
Beste grossistklær
Leverandører av bulk engros klær
Klærdistributører
engros klær
Engrosplagg distributører
Engros klær Distributører USA

0 0 stemmer
Artikkelvurdering

Logg Inn

Merkelapp

Navn*

E -post*

nettsideadresse

Merkelapp

Navn*

E -post*

nettsideadresse

0 kommentarer

Inline tilbakemeldinger
Se alle kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *