Fri av uken-“Earth’s Music” Helt gratis Photoshop Design

Apr 23, 2022 Uncategorized

Helt gratis Photoshop Design for t-skjorteutskrift
Det har gått en stund fordi vi sist inneholdt en av våre første medvirkende designere, på nettstedet tshirt factory.com. VLAD ISACs produkter er spesielt opprettet i Photoshop, for digital utskrift, selv om det er tilgjengelig på forespørsel er 1 fil i PDF -format, lagdelt, utviklet for screenutskrift, hvis det er ditt utskriftsvalg. Ellers vil du ha tilgang til designet gjennom en TIFF -fil, med åpenhet.
Utskriftene som har positive meldinger, oppmuntrer til ansvarlig forbruk av naturens mange misforståtte plante, utforske bilder av kosmiske energier, egyptisk symbolikk og forsiktighet om feller av sansene. Innholdet hans er annet verdslig, hver detalj i bakgrunnen som avslører uventede betydninger. Det er en esoterisk berg-og-dal-bane for å evaluere hver av t-skjorteutskriftene hans, så vi trodde det ville være interessant å tilby en design for helt gratis nedlasting, om enn bare en uke.
Det er en glede å trekke oppmerksomhet til slike fengslende bilder som vil pusle eller opplyse deg, uansett vil det ikke etterlate deg likegyldig. Spesielt denne er for naturelskere, for de som kan ta seg tid til å lytte til “lyden av stillhet”, å gå bort fra datamaskinene og avlukkene deres for å huske hva vi burde feire – friheten til å gå gjennom skogen og har en sterkere forbindelse med verden, enn du noen gang vil ha fra din trådløse internettforbindelse.
Her er mockup fra VLADs profilportefølje, der du burde tre lett og utforske med et åpent sinn.

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *