Ahoy, der!

Mar 6, 2022 Uncategorized

Det er bare noe om sjømannskraven som ringer til meg. Jeg har fått sannsynligvis et dusin sjømann-krage mønstre, alt fra fullskjørt ting som dette for å slippe midje 1960-tallet scooter kjoler til knapt-forsvarlig 1980-tallet polstret-skulder topper. Jeg har fått gensere med Sailor Collars, T-skjorter med sjømannkrager, og på college, faktisk Navy-overskytende middelsbluser i både tung ull og den uforgjengelige hvite polyesteren (med insigniene nøye fjernet, selvfølgelig).

Når jeg lager denne, skal jeg ikke gjøre de dumme puffete bølgende ermene; Jeg vil gjøre gode over-the-biceps korte ermer i stedet. Og jeg er veldig fristet til å gjøre svart med hvitt middi flett, i stedet for hvit og rød eller blå og hvit. Og jeg vil sannsynligvis ikke ha på seg en matchende tam og hansker … men jeg ville bli fristet.

Ser du hvordan den ene visningen uten en sjømann krage er illustrert av en kvinne med et wistful uttrykk? Slik føler jeg også, hvis alle, men jeg hadde en sjømann krage!

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Shirtwaist # 2Februar 27, 2008
Jeg trodde du må vite det 20, 2007
HOWTO: Få Fabricmarch 5, 2007 med 106 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *