Cult Classics Blade Runner Tee Shirts

May 31, 2022 Uncategorized

Blade Runner T-skjorter
Blade Runner 2049. Kan dette være filmens film? Det er ikke en nyinnspilling av originalen, for å sikre at det må vinne den noen ekstra poeng fra start.
Utover alle vitser, er dette action sci-fi filmbilde et spørsmål for øynene. Kanskje er du vanskelig å overtale om at manuset er flott eller at begrepet filmbilde er originalt. Du kan imidlertid ikke avvise kinematografien til denne nye versjonen av kultklassikeren, takket være Roger Deakins. Hele skuespillet er utmerket, selv om jeg ønsker at Harrison Ford ikke brukte en jævla tee -skjorter hele tiden. Det føltes som om det var det han brukte hjemme da han fikk telefonsamtalen om å være i denne filmen. Det er som om han skjøt de berusede Pepaw som kjemper mot scenene hjemme hos ham. Jeg setter pris på denne fyren som skuespiller så godt som han var utmerket i denne, men jeg likte ikke hans noe late utseende.
På den annen side sparker Gosling rumpa – faktisk så vel som figurativt. Regissøren Dennis Villeneuve er en av de største i hans generasjon. Det er egnet å se originalen fra 1982, men du kan virkelig glede deg over 2017 -oppfølgeren på egen hånd, så vel som spørsmål i scenene så vel som atmosfære. Skjønt, jeg må innrømme at avslutningen om å “dø med en årsak” -forutsetningen er svak. Jeg følte at det var indikert for den eneste funksjonen til en oppfølger.
Men hele kinoopplevelsen, konseptet med å elske filmbildet som ren glede var nettopp det jeg savnet med filmer generelt. Det er ikke bare Hollywood -action. Det fraktet meg virkelig til den øde verden, og soaking i hver ramme med det eksepsjonelle lydsporet. Det føltes ikke som en nesten 3-timers film. Hele opplevelsen var et ekte opptog å glede seg over den bredeste skjermen med de høyeste høyttalerne.
Som alle typer andre tradisjonelle stykker, tar Tee Shirts -markedet inn det umiddelbart, og blander det til noen av de mest innovative illustrasjonene. Disse utskriftene er popkulturgull for fans av Blade Runner -fenomenet. Det er mange av dem ideelle nå, og prøver å tjene på den nåværende populariteten. Disse stilene er favorittene mine siden de ikke overdriv eller ikke bare er meningsløse mashups. Disse henviser til detaljer bare sanne fans som forstår, samt setter pris på:

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *