Ofte spurte bekymringer – grafiske tee -skjorter som svarer typiske FAQ -er

Sep 20, 2022 category

spurte ofte bekymringer som forklarer seg selv som et grafisk tee -skjorter -merke som er viet til å svare på typiske FAQ -er i tillegg til å oversette dem grafisk. Det er et dokument, i bekymring så vel som svarformat, som introduserer nykommere for et tema.
Det eneste emnet som gjelder mine minutter er “Hvor fikk du de tee -skjortene fra, siden grafikken er kjempebra!” Nesten hver stil er geometrisk dekomponert eller forenklet til å gjette. Jeg liker at han navngir de valgte for hver tee -skjorter er i henhold til stilen, og derfor fremhever den fantastiske atmosfæren.
Jeg forstår ikke om jeg liker mye mer “Pomme” med sin forenklede stil av Magrittes ‘populære maleri eller “sol” – et geometrisk bilde av en bølge i solnedgangen. Poenget er at deres rene, så vel som strukturert stil har en je ne sais quois. I tillegg til de forskjellige temaene de nærmer seg, fra naturen til abstrakt, gjør disse grafiske tee -skjortene passende for alle.
Kostnaden for 100% bomulls -skjorter er 14 $, men hvis jeg var deg, ville jeg dra nytte av salget de har. Du kan kjøpe det mye elskede herfra.
Ofte spurte bekymringer – Grapahic tee -skjorter som svarer typiske vanlige spørsmål

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *