Topp 5 ting du krever for å produsere den aller beste tee -skjorter -stilen

Aug 10, 2022 category

Hva gjør en fineste tee -skjorter -stil? Moteeksperter så vel som plaggeksperter-og selvfølgelig, reklamespesialister-rundt om i verden prøver å svare på denne bekymringen, så vel som å prøve å produsere det aller beste, så vel som mange oppmerksomhets-gripende plagg noensinne. Kom til å tro på det, oppskriften for å lage den aller beste stilen for din tee burde ikke trenge en enorm budsjettplan eller team av reklameeksperter. Bare betal renter til noen få elementer, gjør leksene dine på forhånd, finn ut hvilke vellykkede tee -skjorter -designere gjør, i tillegg til at noen forskningsstudier med klærprodusenter.
Kunstverk
T-skjorte-stil er knyttet til kunstverk, så ikke nøl med å velge utklippsbilder som er behagelig for øyet. Foruten estetisk kondisjon, velg kunstverk som er enkelt å reprodusere, og antyder at det vil være enkelt for tee -skjorter som utskriftsvirksomhet kan tilpasse samt avtrykk på plaggene dine. Forsikre deg om at bildet ditt skiller seg ut, er sterkt tilstrekkelig til å trekke inn potensielle kunder, samt synkronisert med meldingen, initiativet, logoen eller merket ditt. Hvis du allerede eier en bedrift, så vel som å ønske å markedsføre merkevaren din, gir du kunstverk som samsvarer godt med logoen din, gir deg økonomiske så vel som driftsfordeler.
Farge
T-skjortefarge spiller en viktig funksjon i den industrielle suksessen-eller fiasko-av plaggsamlingen din. Velg vågale farger, men sørg for at de er i harmoni med din generelle merketeknikk, så vel som andre symboler, for eksempel slagord og tagline, som en del av reklamekampanjen din. Fagfolk er enige om at livlige farger, som røde, rosa, gule og grønne, ofte er mye mer sannsynlig å fange øynene til seere, potensielle kunder så vel som publikum for øvrig.
Form
I likhet med kunstverk så vel som farge, kan tee -skjortene dine også påvirke den industrielle suksessen til linjen din. Ikke nøl med å diversifisere former, en flytting som kan øke dine muligheter for suksess. For eksempel kan du veksle mellom former som mangfoldig som langermet, kort erme, V-nakke, lagringstank, laghals, A-skjorte, Muskelmasse-t-skjorte samt øsehals.
Slagord
Slagordet på tee -skjortene dine burde være synkronisert med din generelle kommunikasjonsstrategi, det er finest å velge en som er politisk korrekt, ikke oppfordrer til vold eller diskriminering, blir ikke stjålet fra et annet sted, samt aspekter de industrielle rettighetene til konkurrenter . Bare sagt, sørg for at slagordet ditt er attraktivt så vel som representativ for virksomheten din og merkevaren; Det er ikke noe krav å søppel rivalene dine.
Markedsføring, markedsføring, markedsføring
Å ha den aller beste Tee Shirts -stilen er bra, men du krever å være nyskapende i å annonsere det plagget. Snakk med dine industripartnere for å se hvilken kommunikasjonsstrategi som fungerer så bra som ikke. Akkurat som et eksempel, hvis du importerer skreddersydde tee -skjorter fra Vietnam, kan du se etter reklamekonsepter fra dine regionale partnere. Mange store plaggeksportører, for eksempel Teetick, kan gi deg annonseringsforslag til hva som helst fra å sette opp nettstedet ditt til å introdusere sosiale nettverksprofiler på fremtredende plattformer som Facebook, Pinterest, LinkedIn, Twitter og Google+. Du kan oppdage noen få eksempler på deres tilpassede tee -skjorter nedenfor.
Bare noen få forslag som jeg håper vil hjelpe til med at noen få av dere ønsker å begynne et plaggfirma, siden jeg er sikker på at vi har mange kreative besøkende blant oss som burde få arbeidet der ute!
Personlige tee-skjorter Design Personalized Tee Shirts Design Personalized Tee Shirts Design Personalized Tee Shirts Design Personalized T-Shirt

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *