Hvilken manikyr er best for nail helse og velvære

Oct 17, 2021 Uncategorized

kvitring

Pin

Reddit.

Lomme

Vi er ganske heldige å være fashionistas i dag, så vel som alder siden det er tonnevis av nye produkter, så vel som teknikker for oss å prøve med hensyn til våre manikyr. Selvfølgelig, med alle alternativene som for øyeblikket tilbys for neglene dine, kan du velge den rette, definitivt få litt overveldende. Nøyaktig hvordan forstår du hvilken som er den beste manikyren for neglelaken din? Og siden mange av disse teknikkene koster en ganske krone, er de virkelig verdt det?

Denne publiseringen kan inneholde tilknyttede lenker. Se vår personvernpolicy.

For å svare på disse spørsmålene så vel som mer, har vi undersøkt noen av de mest typiske neglbehandlingene fra din rutine $ 15 manikyr all metoden til de kostbare shellac-neglene som feier markedet. Vi skal fortelle deg fordelene, så vel som ulemper med hver type behandling, så vel som da lar vi det opp til deg å velge nøyaktig hvordan du best holder neglene skinnende så vel som sunt.

De beste manikyrene for neglelakkens helse

Budsjett Fashionista Tips: Bruk kupert nettleserforlengelse for å spare på 1000-tallet av nettbutikker.

1. Det beste: en grunnleggende manikyr

Du kan ikke gå galt med en rutinemessig manikyr. Din tekniker vil trimme, form, fil, samt buff neglene dine. Han eller hun vil likevel trimme kutiklene dine, så vel som å bruke en kutikkoljebehandling. Dine hender kan få litt kjærlighet, også – noen teknikere vil vikle hendene dine i varme håndklær, og deretter bruke lotion, samt massere håndflatene dine så vel som fingrene. Eventuelt kan du ha polsk påført (selv om jeg elsker å gå bar med en ferskt buffed spiker som skinner som den har en klar frakk).

Fordeler av den grunnleggende manikyren

Den vanlige manikyret er ganske billig, med priser som strekker seg fra $ 10-20.
Den vanlige manikyret bidrar til å beskytte neglhelsen din.

Ulemper med den grunnleggende manikyren

Hvis du har polsk påført, kan den feilfri overflaten ikke vare lenge. Du kan til og med se chips nøyaktig samme dag.
Det tar tid for din polske å tørke, så vel som du kan få flekker hvis du ikke venter det ut.

2. NEST BEST: GEL Manicure

Din gel manikyr vil overholde nøyaktig samme prosess som en vanlig manikyr, helt opp til den polske applikasjonen. Når det er på tide å legge til farge, vil teknikeren bruke en rekke lag med polsk, så vel som deretter kurere neglene dine under et UV-lys. En topplakk påføres også. Når din gel manikyr er tørr, er det virkelig tørt. Det er ingen mulighet, du vil smette den polske så vel som det ikke bør brikke i flere dager. Denne typen manikyr koster $ 25 til $ 40, så vel som tar ca 45 minutter.

Fordeler av gel manikyret

Gel manikyr er langvarig. Du kan gå opptil to uker uten chipping.
Gel manikyr ser mer naturlig ut enn akryl negler.
En gel manikyr vil forbedre neglen din, så vel som å forhindre tårer samt pauser.

Ulemper av gel manikyret

Du bør ha en ekspert eliminere gelpolen. DIY fjerning kan være agonizing så vel som kan skade neglen din.
Du er mer begrenset i fargevalgene dine.

3. Honorelig omtale: Stick-on nagler

Stick-on nagler er et DIY-valg som gir gode resultater. Du får ikke fordelen av en håndmassasje eller kutikulidbehandling, men neglene dine vil se fint ut så vel som du ikke vil bruke mye. Hvis du er gammel nok til å huske den aller første generasjonen av Lee Press-on Nails, kan du være motvillig til å gå denne ruten. Det er forståelig. Forstå at pinne-på neglene har kommet en looong-metode siden da, så vel som de virkelig ser ganske fin ut.

Du vil oppdage at mange av alternativene i butikkene som Walmart er rettet mot den yngre publikum. Hvis du ikke kan oppdage noe subtilt tilstrekkelig for din smak, handle for å holde nails online.

Fordeler med pinner

Stick-on nagler er rimelige på mindre enn $ 10 et sett.
Stick-on nagler er lave engasjement. De kommer vanligvis av med neglelakkfjerner.
Stick-on nagler skader ikke neglen din med mindre du eliminerer dem feil.

Ulemper med pinner

Stick-on nagler er ikke så holdbare som akryl.
Stick-on nagler kan være vanskelig å bruke bare helt hvis du er mindre koordinert med din ikke-dominerende hånd.

4. Den verste manikyret: akryl negler

Akrylnegler har eksistert i lang tid – de var ekstremt fremtredende på 80-tallet. De er laget av en blanding av flytende monomer samt pulverpolymer som er blandet så vel som påført over din naturlige negl. så vel som andre kjemikalier. Polsk påføres over toppen. Du kan få en gelbelegg over dine akrylspiker også.

Akryl negler er vanskelige så vel som holdbare. De bryter så vel som pop av sporadiskLy, men de vil vanligvis vare opp til neglene dine vokser ut. Forstå at de ikke ser ut som de vokser ut – så du vil ikke virkelig få akryl negler med mindre du er forpliktet til salongen, se hver annen uke for å få dem fylt. Den foreløpige anvendelsen av neglene dine kan koste deg $ 50 eller mer, så vel som fyllinger vil være $ 35 så vel som opp.

Fordeler med akryl negler

Akryl negler er holdbare.

Ulemper med akryl negler

Akryl negler ser ikke naturlig ut; De er ekstremt tykke.
Akryl negler er fattige for neglelakk. Bakterier kan raskt utvikle seg rundt neglesengene dine. Hvis du holder dem på i lange perioder, vil neglene dine være ekstremt svake, så vel som tynne når du eliminerer dem.
En akryl manikyr tar opp til en time så vel som en halv, selv om vedlikeholdsfyllingene er raskere.
Akryl må fylles hver annen uke.

Hvis du vil ha den beste manikyren for neglhelsen din, gå til salongen, så vel som å få standarden. For den lengste varige finishen, hopp over polsken, så vel som at neglene dine buffes opp til de skinner.

Vennligst forlat dette feltet EmptyGet Budget Plan Fashionista i innboksen din!
E-post *

Sjekk innboksen eller spam-mappen din for å bekrefte abonnementet ditt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *