Collared!

Apr 8, 2022 Uncategorized

Rita sendte meg en link til dette mønsteret, og sier at hun trodde jeg ville like det … som jeg gjør. En fantastisk avtale. Jeg vil gjerne det enda mer om det var min størrelse, men du kan ikke ha alt. (Med mindre du er en B40, i så fall, i dag, ja, kan du ha alt. Ikke bekymre deg, jeg er sikker på at det blir min tur til å ha det som igjen en gang neste uke.)

Jeg liker den høye rullen på kragen, så vel som å programmere Stripey Inset Yoke, samt dobbelt-av-kurs lommene. Jeg liker akkurat hvordan damen i den miljøvennlige kjolen ser ut til å være dimensjonert for medlemskap i deres forhånd 5112 kjoleeklubb. Medlemskapet inkluderer tydeligvis også at mykt vinkede bob, en frisyre jeg har ettertraktet i mange år, så vel som har endelig bestemt, er en illustratørens fiksjon, som Gibson Woman Knot.

Som så sjelden skjer, tror jeg at jeg ville gjøre den miljøvennlige versjonen som-er; Det er en perfekt julepeppermynte kjole. (Dette vil heller være den perfekte kjolen hvis jeg var kunden til en 1940-talls skruball romantikk mellom to av Santa’s alver på Gimbel, rett? Fyren måtte være i miljøvennlige fløyelsnikker, som er en forferdelig hindring for romantikk, men en forferdelig hindring for romantikk, men akselerator for skruballhet, sikkert.)

På et mer avansert notat, ville denne kjolen være nydelig i en fin svart folly med et grått organza åk så vel som krage …

Oh, så vel som om du leser dette sent på ettermiddagen, har jeg litt belønning for deg – Jen på Momspatterns har et salg! Hun sier: “Fra nå til midnatt EST Mandag 29. september 2008, spar 25% på www.momspatterns.com på hvilken som helst type størrelsesorden! Det er vintage mønstre, Halloween kostyme mønstre, Barbie mønstre, nye gamle lager vogues også Som en last mer … bare bruk kupongkoden ‘momsweekender’ for å spare stor! ”

[Og når mer lover jeg bilder av meg selv fra forrige uke, så vel som ikke leverer. Still inn i morgen for en ekstra episode av “Erin mislyktes å huske å slippe ut kameraetet!”]

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Dette -> 14. november 2008
Hemmelige liv til kjoler # 14March 27, 2008 med 80 kommentarer
Hva jeg ville ha på seg (hvis jeg var en fyr) 10. juli 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *