Stil B * TCH, ER, Ikon: Brenda Walsh

Sep 26, 2021 Uncategorized

Del

kvitring

Pin

Reddit.

Lomme

Så hvem er opp for en liten blast fra TV fortid? Personlig, jeg elsker alle de “husk at antrekket?” Og cheesy tema sang minner fra baksiden på dagen, selv om de gjør meg til å føle, vet du, litt un-unge.

Dette innlegget kan inneholde tilknyttede lenker. Se vår personvernpolicy.

Hvem kan glemme den friske faced, wide-eyed “uskyld” av Beverly Hills Newcomer Brenda Walsh (Shannen Doherty)? sikkert ikke tok henne lang tid å gå fra søt, konservativ-likevel trendy gal til hard, min-vei-eller-motorveien vixen (ikke at hun var fru god jente på starten uansett – husk hele “jeg ‘M en høyskole student “hot-for-a-advokater løgn? og det var bare den første episoden av” 90210 “).

Det syntes alltid å være en direkte korrelasjon mellom det hun hadde på seg og hva hun var opptatt av. Enten rocking boxy blazers med satiny hårbånd eller flørt den opp i vasket ut denim kort shorts og en bikini topp, hennes stil var som hennes karakter: full av holdning og bundet til å få alle å snakke.

La oss gjenoppleve noen av Brendas stiler og glede i en dose av “gode ol” dager “nostalgi.

Stilen av Brenda Walsh

Hår og sminke

Kreditt: Marie Claire

Med unntak av hennes katastrofale blonde forsøk på å fange Dylans øye etter at hun hørte at han hadde en ting for lettere låser, elsket vi hennes evne til å holde seg sant gjennom episodene. Den slående kontrast av hennes mørke, lange hår – og selvfølgelig de klassiske Walsh Bangs-mot hennes minimalt-opparbeidende ansikt, gjorde hennes egenskaper pop-mest spesielt, disse øynene og hennes (ofte) røde pout (matte, matt overalt ).

On-trend cuteness

Kreditt: Freewebs.com.

Hennes preppy, søte stiler som store skjorter, blazere og bedårende babydoll kjoler var alltid best på med det som var i, om ikke et skritt foran tidene. For å gråte høyt, klarte jenta selv å lage herreklær feminin på en funky måte. Må si, utenfor High School Spirit Week når alle kledd i en annen stil hver dag (Pajama Monday, Rock ‘N’ Roll tirsdag – min personlige favoritt, def leppard fan som jeg var – og så videre) jeg var aldri en å gjøre menswear-tingen. I alle fall var Brendas preppy-utseende epitome av en mote-fremover god jente, en blanding av puste-av-frisk-air sass og banebrytende trendiness.

Derfra kalte den brede øyne galen sin indre dårlige (der) jente. Som fører oss til. . .

Brenda, bare sexier

Kreditt: Sosialittliv

Av med kroppsgående blazere, damer-det er sexy tid. Snart handlet alt om Brendas flørtende bikini topper parret med super-vaskede jeans. Selvfølgelig var det hennes klassiske svarte tanker eller heklet gensere slitt med høyhjelpede jeans (“mamma jeans” i dag, men den kuleste tingen noensinne da) eller lavkutte denim shorts.

Disse antrekkene, sammen med henne “Jeg har dårlige, dårlige drømmer om dårlige, dårlige ting jeg vil ha skje med Kelly” -hjelp, mørkt hår, kom-hit-øyne og klumpete lepper, hadde menn drooling og jenter pakket inn i en sjalu / skremt / bringe-det-on frenzy.

Tilbehør er alt, Kelly

Kreditt: Sosialittliv

Hvordan kunne noen muligens glemme når Brenda og Kelly hadde den samme kjole til vårdansen? Det var som en 90-talls “som hadde det best?” Battle (selv om vi kjenner svaret, ikke sant?) Med hennes morder lange hansker og klassiske perler, vant Brenda med hennes søte, likevel dristige utseende. Ok, så håret var en liten bibliotekar / lilith-fra-“skål” (ja, jeg daterer meg selv med den ene og ja, jeg er ok med det) alvorlig, men alt fungerte i slutten. Meldingen? Tilgang, damer! De beste tilleggene vil alltid få deg til å skille seg ut.

Hva var noen av dine mest minneverdige Brenda Walsh-stiler og øyeblikk?

Vennligst legg igjen dette feltet EmptyGet Budget Fashionista i innboksen din!
E-post *

Sjekk innboksen eller spam-mappen din for å bekrefte abonnementet ditt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *