Archive: January 18, 2023

Uncategorized

Beste Sephora -produkter Hver sminkeelsker burde ha!

Arrays av neglelakk i alle regnbuens farger, nyanser av leppestifter i hver farge du muligens kan forestille deg og dufter som fører deg inn i en helt annen verden – det er Sephora for deg. Sephora er bokstavelig talt hver sminkeelskere himmel, og når du først går inn der, vil du helt sikkert komme tilbake tre poser senere. Vi takker våre heldige stjerner fordi Sephora endelig har kommet til India, og det har flaggskipbutikker åpnet i Delhi, Mumbai, Pune og Hyderabad (ennå ikke åpnet). Det beste med denne butikken er Sephora Cosmetics. I denne artikkelen vil vi snakke om de beste Sephora -produktene du burde kjøpe mens du er der.
Sephora Makeup:
NARS skulpturende duo: Blant sminke trenger du et godt grunnlag, en concealer og en grunning og i noen tilfeller ammunisjon for konturering. NARS som skulpturerer flere duo er din Go til Concealer og Contour Chubby Stick. Så uansett om du bruker den for å få den skarpe kjevelinjen eller du vil at kinnbenene skal skinne- kjøp denne Rs. 2800 pinne. Det vil vare praktisk talt et godt seks måneder, selv med moderat bruk.

Naked Palette: Naked har en rekke paletter i forskjellige nyanser, og hvis du er en proff på konturering, er denne veldig bra å gi deg utseendet
[Les også: Summer Skin Care Products]

Sephora hudpleie
Athen Wild Rose -vitamin fuktighetskrem: Etter all den sminke, er det viktig å holde huden din hydrert og fuktig. En god fuktighetskrem vil hjelpe huden din til å leges gjennom natten. Med en hyggelig lukt er Athen Wild Rose fuktighetskrem sikkert en god innsats.

Søndag Riley Martian Mattifiserende smeltende vanngel-toner: fet hud og hud som bryter veldig lett ut er en bane Flamengo Skjorter for alles eksistens. Men søndag Riley’s Water Gel Toner suger opp oljen i en vits og gir huden din så mye ønsket oljefri utseende. Agurkgrønne teekstrakter er kjempefine for huden som brytes ut lett og heksehassel hjelper til med å tone huden din. Totalt sett et godt kjøp.

[SC: MediaD]

Beste Sephora -parfyme
Sephora huser også en rekke himmelske luktende parfymer i samlingen, og mange av dem er tilgjengelige i mindre flasker og dekanter, og du trenger ikke å bekymre deg for å bruke en bombe på dem. Her er våre beste Sephora -parfymer:
Versace Bright Crystal: Denne Sao Paulo FC Skjorter floral duft på dagtid henger seg av og på og har vært toppselger fordi 2006. Med notater av pioner og granateple er denne en hit med de som elsker å lukte som en bukett.

Chanel Chance: Den runde rosa flasken vil minne deg om flytende godteri. Noen gang fordi den ble lansert, har det blitt en het selger. Mademoiselle og nr. 5 forblir fortsatt populære, men mange mennesker kjøper også Chanels sjanse.

Dior’s J’adore: Den solfylte duften er en annen av de parfymer som varer i evigheter. Flasken er Frankrikes herrelandslag i fotball Skjorter kreativt utviklet og Jasmine -duften er den essensielle merknaden i dette.

Viktor & Rolf Flowerbomb: Bokstavelig talt en parfyme som kan gi deg en piff av en hage, denne EDP kommer i en ganske rosa flaske. Det er litt dyrt, men du vil ikke angre på valget ditt.

Sephora Hair Products
Bumble and Bumble Spraychalk: Hvis du elsker å fargelegge håret, er den flytende versjonen av et hårkritt akkurat hva dette er. Bare spray noe av det på håret ditt for kortvarig farge. De er tilgjengelige i forskjellige funky nyanser.

Oscar Blandi Dry Conditioner: Du har hørt om tørrsjampo, så hvorfor skal det ikke være et tørt balsam? Denne spesielle gjenstanden vil avgifte håret, la det sprette og skinnende – alt på samme tid.

Sephora shopping vil garantert forvirre deg hvis du ikke vet hva du vil kjøpe. Se denne nyttige guiden neste gang du drar til Sephora!
Bilder Kilde: thefashionspot.com

Uncategorized

Sko-up! Hvordan vite hvilke sko som samsvarer med hvilken anledning

du har en prom på noen få dager, og dere er alle klar for det, kjolen din er pent gjemt bort i skapet, hår og sminke forberedt og klar til å være Gjort for den faktiske hendelsen, planer for After Prom med PALS allerede satt, virker alt perfekt, eller slik tror du.

Kilde: californiaclosets.com
Sko. Du glemte sko. Alt var satt bortsett fra skoene du var ment å ha på deg. Det er ikke som du kan dukke opp der barbeint eller noe. Det ville være best hvis du hadde sko som skulle matche anledningen, noe som Wittner -sko. Likevel hva slags sko som skulle matche arrangementet? Hvilke typer sko kan du ha på deg for prom?

Sko gjør vanligvis eller bryter hele utseendet ditt, så det er avgjørende å glede seg over hvilke typer sko du skal ha på det du har planlagt. Du kan ikke dukke opp i rulleskøyter til messe. Du må velge noe enklere og vel, uten hjul.

Her er her en liten guide å vite hvilke sko som vil være den beste passformen for Southampton FC Skjorter hvilken anledning.

Kilde: Wittnershoes
Joggesko

Hele “hæler er for jenter mens joggesko ikke er” er en betydelig misforståelse og helt unøyaktig. Det er ikke som du kan bruke hæler 24/7. Sko som får deg til å føle deg veldig bra med deg selv og er komfortable, er alltid de go-to, uansett hvilken type sko de er. Joggesko som folk kan finne et sted som Wittner -sko, er nyttige her og der. De er kjempefine for den uformelle opptaket, for å gå på skole i og for en samlet bare avslappet stemning. Du kan også bruke dem på treningsøkter og omtrent hva som helst. Mulighetene er endeløse.

Kilde: Wittnershoes
Hæler

Ja, folk velger å bruke hæler. Til tross for hvor urolige de blir, ser hæler ganske enestående sammen med de ideelle formelle klærne eller til og med for noe semi-formalt. Arbeidsplassen er et flott sted å bruke hæler i, da du kan løfte den verdige auraen med dem, og de får deg til å se mye mer moden ut. Fester og sosiale begivenheter er også et flott sted å kle seg ut og rocke hæler, men sørg for at du ikke vil skade deg selv i prosessen, da partene har en tendens til å ta lengre tid å fullføre.

Kilde: Wittnershoes
Leiligheter

Hvis du har sko for å holde deg ser sofistikert og stilig ut, er disse laget for å holde deg komfortabel og koselig mens du fremdeles får deg til å se bra ut. Leiligheter er så allsidige sko. Du kan bruke dem for bokstavelig talt alle arrangementer og parre dem med ethvert antrekk. Selv om hæler bringer en klassisk stemning, spesielt når de er sammenkoblet med noen sofistikerte kjoler eller kjoler, er leiligheter fremdeles et flott alternativ å velge. De er enkle å ha på, komfortable på føttene, og bringe et sjarmerende preg på antrekket ditt.

Se også

Mote, butikk og stil
Sparsomme ideer og triks for å få det mest elegante 90 -tallets utseende

Kilde: Wittnershoes
Støvler

Støvler er også morsomme å krydre antrekkene dine og gi dem et lite dytt i det trendy området. Det er ingen garantert sesong å bruke støvler som med alle nevnte skoene, men det ville være bedre å bruke dem i løpet av en kald tid, noe som indikerer at du ikke kan bruke dem om sommeren. Et antrekk sammenkoblet med støvler får deg til å se ti ganger trendy og chicer, pluss at de lager for fantastiske bilder. Som med leiligheter er de mange allsidige og kan kobles sammen med et stort utvalg av antrekk fra søte kjoler til trendy jeans og topper, og støvler kan utfylle antrekket ditt ti bretter.

Konklusjon

Å velge de ideelle skoene for det ideelle antrekket sammen med den ideelle anledningen er ingen enkel bragd, da det igjen kan gjøre eller ødelegge hele Senegals herrelandslag i fotball Skjorter estetikken din. Du kan ende Tunisias herrelandslag i fotball Skjorter opp med et blikk som du ikke liker, som igjen ville dempe humøret og ødelegge din glede. Derfor er det å lære hvilke sko som velger hvilken anledning, den beste måten å unngå det. Det er mange flere typer sko i verden, men dette er noen av de vanlige. Å finne sko fra butikker som Wittner Shoes gir deg en rekke valg å velge mellom, og med den undersøkte informasjonen du nå har, vil du bestemme hvilken du skal parre å velge, ikke vil være så vanskelig lenger.