Kate og William ser en Iconic Pakistan moskeen samt gå til en ekstremt spesiell te feiring

Oct 1, 2021 Uncategorized

For ettermiddag oppdrag på dag 4 av Pakistan tur, hertuginnen valgte en standard salwar kameez samt matchende dupatta.

Deres aller første engasjement var på ikoniske Badshahi moskeen i hjertet av Lahore er Walled City.

Mer om området fra den befestede byen Lahore Tilsynet en naturvernorganisasjon.

Den befestede byen Lahore, også kjent som Gamlebyen, danner den historiske kjernen i Lahore, Pakistan. Byen ble grunnlagt rundt 1000 CE i den vestlige halvdelen av Walled City, som ble befestet av en mud veggen i løpet av middelalderen.

Nedenfor en inngang til City.

Disse grafikk tilby før og etter visninger av to restaureringsprosjekter: Til venstre, reparasjoner av Shahi Hammam, en persisk stil bad bygget i 1635; på høyre side, bevaring arbeid som gjenopprettet en britisk arsenal i Lahore Fort som ble bygget i 1857.

En bedre titt på en del av veggen.

Muhammad Imran Saeed fra City of London, Canada [CC BY 2.0]

Denne store skudd som viser fotografens innstillingen i moskeen gir deg en idé om strukturen størrelse.

Det er den nest største moské i Pakistan. andre britiske kongelige besøker nettstedet inkluderer Diana, sett i september 1991.
Embed fra Getty Images

Samt Prince of Wales samt hertuginnen av Cornwall, de besøkte moskeen i november 2006.

Mer om strukturen fra Architectural Digest:

Moskeen ble bygget i det 17. århundre av Khateeb Maulana Abdul Khabeer Azad, samt ble ansett som et tegn på makt i Mughal Empire. siden av sin utrolige størrelsen, likevel (det kan fort imot opptil 10.000 tilbedere), ble det utnyttet for Forsvarets formål når borgerkrigen brøt ut i regionen ved århundreskiftet, med sikher bruke moskeen som en jevn for deres hester, så vel som andre væpnede styrker enheter. Moskeen fortsatte å bli brukt til væpnede styrker lagring under britisk styre, men i 1947, da Pakistan ble en selvstendig muslimsk stat, det gikk ekstreme reparasjoner som skal konverteres tilbake til nydelig hjem for tilbedelse som det er i dag.

En utsikt om natten.

The Duke samt Duchess i moskeen i dag.

Mer fra Architectural Digest.

Utsiden av moskeen er dekorert med utskåret rød sandstein med marmor innlegg, samt interiøret er dekorert med forseggjort hvit marmor skåret med en floral stil som er raskt gjenkjennelig i Mughal kunstverk. Foran inngangen til moskeen har likeledes en muqarna, en arkitektonisk funksjon spesielt å Midt-Østen som er i det vesentlige en ornamentert hvelving som ligner en honeycomb. Det er ment å være en symbolsk representasjon av universell utvikling av Gud.

I dag de kongelige ble gitt en oversikt over moskeen historie.

Her ser du Fakir Syed Aijazuddin, æres britisk konsul, peker ut ting til hertuginnen.

Mer fra The Scotsman dekning:

Paret ble invitert til å sitte ned med bena i kors etter å ha blitt introdusert til en gruppe forskere så vel som religiøse ledere, som satt på puter, for en diskusjon om å fremme inter harmoni mellom samfunn.

De dagligdagse Mail rapporterer at “Mens de satt ned en bønn fra den hellige Koranen på arabisk ble sjekket ut ut som paret lyttet oppmerksomt.”

Vi kommer tilbake til The Scotsman artikkelen.

Blant gruppen var Dr Ayesha Leghari, en sunnimuslimsk lærd, som forklarte verset til dem. “Jeg fortalte så nøyaktig hvordan det er obligatorisk for oss å respektere andre religioner,” Dr Leghari fortalte reportere etterpå. Hun la til at paret var “sjarmerende” samt interesserte samt engasjert i diskusjonen. Hertugen svarte: “Vi er svært glade mennesker.”

William samt Kate spennende moskeen.

Her ser du dem med Imam Abdul Kabir Azad.

En annen visning.

Og en sjarmerende bilde av hertuginnen.

Etter deres se til moskeen, de kongelige hadde en mer engasjement, dette på Shaukat Khanum Memorial Cancer Hospital.

Helseinstitusjon ble stiftet i 1994.

Drivkraften bak sykehusets grunnleggelsen samt vekst var, samt er, Imran Khan, Pakistans statsminister. Nedenfor er hertugen samt Duchess sett med PM på tirsdag.

Helseinstitusjon er oppkalt etter statsministerens mor, Shaukat Khanum, som døde av kreft. Du husker kanskje at Diana, var en nær god venn av statsminister aller første kone, Jemima Khan, sett til venstre på bildet nedenfor (paret skilte seg i 2004). Diana bodde med paret ved flere anledninger når du besøker landet. Hun gjorde en rekke turer til Pakistan for å bistå med fundraising for sykehuset. Nedenfor bilder fra noen av disse innsats.
Embed fra Getty Images

Kensington Palace delte et bilde av avdøde prinsesse besøker helseinstitusjon i 1996.Tilbake til i dag, samt en video av paret blir ønsket velkommen inn i sykehuset.

Mer om sammenhengen mellom dagens se samt Diana engasjement med anlegget kommer ved hjelp av sykehusets publisere om besøket:

Dr Aasim Yusuf, administrerende medisinsk politimann på sykehuset, guidet sin tur, akkurat som han hadde gjort med prinsesse Dianna under hennes siste besøk, ett år før hun døde. Diana var på en personlig se på den tiden til å samle inn penger til sykehuset. Hun ble ledsaget av Imran Khan og hans daværende kone, Jemima Goldsmith-som var en nær god venn av prinsessen.

Minner om prinsesse Dianas besøk, Dr. Aasim bemerket på nøyaktig hvor vennlig samt jordnær hun var, som satte alle på enkelhet på tross av deres nervøsitet å være vertskap for henne. I dag, uttrykte Dr. Asim at de følte seg beæret over å være imøtekommende hennes barn så vel som hans kone.

Her er noen bilder av at 1996 ser deles av Dr. Yusuf, med takk til Chris Ship of ITV for hans tweet av bildene.

Royals tilbrakt tid med personell samt administratorer, samt pasienter.

Nedenfor chatte med Fariha Jahanzeb, en person på sykehuset.

The Duke spilte en fiskespill med Muhammad Samir, som er fem år gammel. Richard Palmer fra The avslører rapporter Muhammad har Hodgkins lymfom så godt han ønsker å være en soldat.

Kate ble venner med en ung mann.

Han la henne fly sin jet samt lek med sin Thomas lagertanken Engine tog.

Så var det tid for tiaraer samt et teselskap! Vertinnen: 7-åringen Wafia Rehmani.

Wafia er den yngste av ni søsken, samt hennes foreldre tok henne til helseinstitusjon fra Afghanistan. Wafia har en nyre svulst samt gjennomgår sin andre program av kjemoterapi; Legene er optimistiske på at hun vil komme seg.

I sin beskyttelse for Telegraph, Hannah Furness rapporter som “Wafia … hadde veldig nøye arrangert hennes tesett samt brakte to plast, Bejeweled tiaraer i utvikling for besøket. Wafia veldig nøye strømmet hertugen samt Duchess late kopper te fra hennes plast te sett, da de stoppet ved sengen hennes …”.

Mer fra The Telegraph dekning:

“Hennes pappa kaller henne prinsessen så godt hun liker å bruke en krone. nå er hun ser fremover til å tilfredsstille en ekte prinsesse,”hennes bror, Hedyatullah Rehmani, sa da de ventet for par til å dukke opp på barnas kjemoterapi avdelingen.

Når paret satte seg ned ved siden av sengen hennes, Wafia tilbudt hertuginnen tiara å bære samt hertuginnen akseptert.

En rask video fra teselskap.

Den lille kvinne ønsker å bli lege når hun vokser opp; hun viste de konge hennes leketøy medisinsk sett under besøket.

Hvor dyrebar er Wafia?

Et annet syn på Kate på sykehuset.

Nå gjør vi en ganske vanskelig sving fra de som kjemper livstruende sykdommer i vår titt på hva Kate hadde på seg denne ettermiddagen engasjementer. Hun var i en mer standard ensemble av Maheen Khan, et kamíz (salwar er den løstsittende bukser, kameez er det montert tunika) samt dupattaen (lang skjerf) med karakteristiske gull broderi, så vel som trim.

Det er en mer kjøp fra en Chelsea boutique heter O’nitaa som spesialiserer seg i Sør orientalske designere. mye mer om stykket fra Monique Jessen folk historie:

“Det kan ikke være mye mer perfekt!” Onita Prasada, butikkeier, forteller PEOPLE. “Hele greia bare rammer kroppen hennes så vakkert. Jeg elsker metoden hun hadde på seg skjerfet, samt silkegulltråd kanter bare reflekterer av hennes ansikt så vakkert.”

Laget fra fransk chiffon, den shalwar kameez er hånd brodert i gull-farget silke av tribespeople av Swarth i Pakistan. Slitt med en skreddersydd skjerf, eller dupatta som det er lokalt kjent, designeren gjorde det spesielt for Kate,

“Normalt ville dette ta ca tre måneder å lage siden av alle de intrikate broderi,” forklarer Prasada.

En bedre titt på broderi, perler, samt trim. Ifølge denne hverdagen Mail stykket, er håndarbeid “gull silke phulkari, eller blomst arbeid, for å se ut som åsene i nordlige Pakistan.”

En lignende ensemble er vist som blir tilbudt på studio med TCS ($ 510), et nettsted med pakistanske designere.

Fargen av de øverste, bukser, samt dupattaen er beskrevet som ‘konge blågrønt,’ med kameez samt dupattaen laget av chiffon samt buksene til en silke crêpe materiale.

Denne hverdags Mail historien har mye mer på O’nitaa London boutique-tilkobling samt Kates stylist, Natasha Archer.

Det var Natasha som introduserte Kate til høyt elskede pakistanske designer Maheen Khan etter at de oppdaget hennes design på O’Nitaa, i Londons Chelsea Green, samt å få i toucTilbake til i dag, samt en video av paret blir ønsket velkommen inn i sykehuset.

Mer om sammenhengen mellom dagens se samt Diana engasjement med anlegget kommer ved hjelp av sykehusets publisere om besøket:

Dr Aasim Yusuf, administrerende medisinsk politimann på sykehuset, guidet sin tur, akkurat som han hadde gjort med prinsesse Dianna under hennes siste besøk, ett år før hun døde. Diana var på en personlig se på den tiden til å samle inn penger til sykehuset. Hun ble ledsaget av Imran Khan og hans daværende kone, Jemima Goldsmith-som var en nær god venn av prinsessen.

Minner om prinsesse Dianas besøk, Dr. Aasim bemerket på nøyaktig hvor vennlig samt jordnær hun var, som satte alle på enkelhet på tross av deres nervøsitet å være vertskap for henne. I dag, uttrykte Dr. Asim at de følte seg beæret over å være imøtekommende hennes barn så vel som hans kone.

Her er noen bilder av at 1996 ser deles av Dr. Yusuf, med takk til Chris Ship of ITV for hans tweet av bildene.

Royals tilbrakt tid med personell samt administratorer, samt pasienter.

Nedenfor chatte med Fariha Jahanzeb, en person på sykehuset.

The Duke spilte en fiskespill med Muhammad Samir, som er fem år gammel. Richard Palmer fra The avslører rapporter Muhammad har Hodgkins lymfom så godt han ønsker å være en soldat.

Kate ble venner med en ung mann.

Han la henne fly sin jet samt lek med sin Thomas lagertanken Engine tog.

Så var det tid for tiaraer samt et teselskap! Vertinnen: 7-åringen Wafia Rehmani.

Wafia er den yngste av ni søsken, samt hennes foreldre tok henne til helseinstitusjon fra Afghanistan. Wafia har en nyre svulst samt gjennomgår sin andre program av kjemoterapi; Legene er optimistiske på at hun vil komme seg.

I sin beskyttelse for Telegraph, Hannah Furness rapporter som “Wafia … hadde veldig nøye arrangert hennes tesett samt brakte to plast, Bejeweled tiaraer i utvikling for besøket. Wafia veldig nøye strømmet hertugen samt Duchess late kopper te fra hennes plast te sett, da de stoppet ved sengen hennes …”.

Mer fra The Telegraph dekning:

“Hennes pappa kaller henne prinsessen så godt hun liker å bruke en krone. nå er hun ser fremover til å tilfredsstille en ekte prinsesse,”hennes bror, Hedyatullah Rehmani, sa da de ventet for par til å dukke opp på barnas kjemoterapi avdelingen.

Når paret satte seg ned ved siden av sengen hennes, Wafia tilbudt hertuginnen tiara å bære samt hertuginnen akseptert.

En rask video fra teselskap.

Den lille kvinne ønsker å bli lege når hun vokser opp; hun viste de konge hennes leketøy medisinsk sett under besøket.

Hvor dyrebar er Wafia?

Et annet syn på Kate på sykehuset.

Nå gjør vi en ganske vanskelig sving fra de som kjemper livstruende sykdommer i vår titt på hva Kate hadde på seg denne ettermiddagen engasjementer. Hun var i en mer standard ensemble av Maheen Khan, et kamíz (salwar er den løstsittende bukser, kameez er det montert tunika) samt dupattaen (lang skjerf) med karakteristiske gull broderi, så vel som trim.

Det er en mer kjøp fra en Chelsea boutique heter O’nitaa som spesialiserer seg i Sør orientalske designere. mye mer om stykket fra Monique Jessen folk historie:

“Det kan ikke være mye mer perfekt!” Onita Prasada, butikkeier, forteller PEOPLE. “Hele greia bare rammer kroppen hennes så vakkert. Jeg elsker metoden hun hadde på seg skjerfet, samt silkegulltråd kanter bare reflekterer av hennes ansikt så vakkert.”

Laget fra fransk chiffon, den shalwar kameez er hånd brodert i gull-farget silke av tribespeople av Swarth i Pakistan. Slitt med en skreddersydd skjerf, eller dupatta som det er lokalt kjent, designeren gjorde det spesielt for Kate,

“Normalt ville dette ta ca tre måneder å lage siden av alle de intrikate broderi,” forklarer Prasada.

En bedre titt på broderi, perler, samt trim. Ifølge denne hverdagen Mail stykket, er håndarbeid “gull silke phulkari, eller blomst arbeid, for å se ut som åsene i nordlige Pakistan.”

En lignende ensemble er vist som blir tilbudt på studio med TCS ($ 510), et nettsted med pakistanske designere.

Fargen av de øverste, bukser, samt dupattaen er beskrevet som ‘konge blågrønt,’ med kameez samt dupattaen laget av chiffon samt buksene til en silke crêpe materiale.

Denne hverdags Mail historien har mye mer på O’nitaa London boutique-tilkobling samt Kates stylist, Natasha Archer.

Det var Natasha som introduserte Kate til høyt elskede pakistanske designer Maheen Khan etter at de oppdaget hennes design på O’Nitaa, i Londons Chelsea Green, samt å få i touc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *