Beste Sephora -produkter Hver sminkeelsker burde ha!

Jan 18, 2023 Uncategorized

Arrays av neglelakk i alle regnbuens farger, nyanser av leppestifter i hver farge du muligens kan forestille deg og dufter som fører deg inn i en helt annen verden – det er Sephora for deg. Sephora er bokstavelig talt hver sminkeelskere himmel, og når du først går inn der, vil du helt sikkert komme tilbake tre poser senere. Vi takker våre heldige stjerner fordi Sephora endelig har kommet til India, og det har flaggskipbutikker åpnet i Delhi, Mumbai, Pune og Hyderabad (ennå ikke åpnet). Det beste med denne butikken er Sephora Cosmetics. I denne artikkelen vil vi snakke om de beste Sephora -produktene du burde kjøpe mens du er der.
Sephora Makeup:
NARS skulpturende duo: Blant sminke trenger du et godt grunnlag, en concealer og en grunning og i noen tilfeller ammunisjon for konturering. NARS som skulpturerer flere duo er din Go til Concealer og Contour Chubby Stick. Så uansett om du bruker den for å få den skarpe kjevelinjen eller du vil at kinnbenene skal skinne- kjøp denne Rs. 2800 pinne. Det vil vare praktisk talt et godt seks måneder, selv med moderat bruk.

Naked Palette: Naked har en rekke paletter i forskjellige nyanser, og hvis du er en proff på konturering, er denne veldig bra å gi deg utseendet
[Les også: Summer Skin Care Products]

Sephora hudpleie
Athen Wild Rose -vitamin fuktighetskrem: Etter all den sminke, er det viktig å holde huden din hydrert og fuktig. En god fuktighetskrem vil hjelpe huden din til å leges gjennom natten. Med en hyggelig lukt er Athen Wild Rose fuktighetskrem sikkert en god innsats.

Søndag Riley Martian Mattifiserende smeltende vanngel-toner: fet hud og hud som bryter veldig lett ut er en bane Flamengo Skjorter for alles eksistens. Men søndag Riley’s Water Gel Toner suger opp oljen i en vits og gir huden din så mye ønsket oljefri utseende. Agurkgrønne teekstrakter er kjempefine for huden som brytes ut lett og heksehassel hjelper til med å tone huden din. Totalt sett et godt kjøp.

[SC: MediaD]

Beste Sephora -parfyme
Sephora huser også en rekke himmelske luktende parfymer i samlingen, og mange av dem er tilgjengelige i mindre flasker og dekanter, og du trenger ikke å bekymre deg for å bruke en bombe på dem. Her er våre beste Sephora -parfymer:
Versace Bright Crystal: Denne Sao Paulo FC Skjorter floral duft på dagtid henger seg av og på og har vært toppselger fordi 2006. Med notater av pioner og granateple er denne en hit med de som elsker å lukte som en bukett.

Chanel Chance: Den runde rosa flasken vil minne deg om flytende godteri. Noen gang fordi den ble lansert, har det blitt en het selger. Mademoiselle og nr. 5 forblir fortsatt populære, men mange mennesker kjøper også Chanels sjanse.

Dior’s J’adore: Den solfylte duften er en annen av de parfymer som varer i evigheter. Flasken er Frankrikes herrelandslag i fotball Skjorter kreativt utviklet og Jasmine -duften er den essensielle merknaden i dette.

Viktor & Rolf Flowerbomb: Bokstavelig talt en parfyme som kan gi deg en piff av en hage, denne EDP kommer i en ganske rosa flaske. Det er litt dyrt, men du vil ikke angre på valget ditt.

Sephora Hair Products
Bumble and Bumble Spraychalk: Hvis du elsker å fargelegge håret, er den flytende versjonen av et hårkritt akkurat hva dette er. Bare spray noe av det på håret ditt for kortvarig farge. De er tilgjengelige i forskjellige funky nyanser.

Oscar Blandi Dry Conditioner: Du har hørt om tørrsjampo, så hvorfor skal det ikke være et tørt balsam? Denne spesielle gjenstanden vil avgifte håret, la det sprette og skinnende – alt på samme tid.

Sephora shopping vil garantert forvirre deg hvis du ikke vet hva du vil kjøpe. Se denne nyttige guiden neste gang du drar til Sephora!
Bilder Kilde: thefashionspot.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *